Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhteinen hanke paremman tulevaisuuden puolesta

Referenssi

MaterialPort

Kehitimme yhdessä jätehuollon vastaanotto- ja varastojärjestelmän

Pirkanmaan Jätehuolto, Rosk’n Roll, Vestia, Lounais-Suomen Jätehuolto ja Lakeuden Etappi tunnistivat tarpeen uudelle punnitus- ja varastonhallintajärjestelmälle, millä pystyttäisiin älykkäästi keräämään kaikki tarpeellinen tieto vastaanotettavista ja lähtevistä kuormista sekä järjestelmälle, millä pystyttäisiin seuraamaan tavaran liikkeitä ja materiaalivirtoja jäteaseman sisällä eri prosessivaiheissa. He halusivat tarjota myös asiakkailleen uusia digitaalisia palveluja.

Kaikki hankkeen jäteyhtiöt ovat kuntaomisteisia ja heitä koskivat julkisten hankintojen lainsäädäntö, joten hankintavaiheessa järjestettiin innovaatio- ja kumppanuushankintamenettely, jonka voittajaksi Elenium selviytyi. Eleniumin kyky ymmärtää hankkeen lähtökohdat, tavoitteet ja tarpeet tilaajien kanssa samalla tavalla toi voiton ansaitusti.

Itse työ aloitettiin määrittelemällä yhteistyössä tilaajan kanssa pala kerrallaan hankkeen tavoitteet, mitä haluttiin saavuttaa ja toiminnallisuudet, miten järjestelmän haluttiin lopulta toimivan. Elenium suunnitteli ja toteutti määritellyn kokonaisuuden ohjelmistomuodossa ja asiakas pidettiin alusta loppuun mukana prosessissa, eri vaiheita tiiviisti kommentoiden ja testaten. Lopulta tilaaja-asiakasta tyydyttänyt järjestelmä kasattiin ripeästi parissa vuodessa valmiiksi ja toimivaksi tuotteeksi asti.

Ratkaisu

Kahden vuoden aikana kehitettiin myös selainpohjainen applikaatio, joka varsin hyvin vastaa alussa esitettyihin tarpeisiin ja jota myös jäteaseman asiakkaat pääsevät itse helposti käyttämään tarpeidensa mukaan. Tämä tarjoaa myös Ilmajoelle mahdollisuuden seurata kattavasti materiaalin liikehdintää varastossa. Kehitystyö ohjelmistojärjestelmissä on alan eläessä jatkuvaa, joten myös tässä yhteistyö Eleniumin on hyvin tyydyttävää ja hedelmällistä.

Eleniumin tekemisessä koettiin hienoimmaksi ongelmanratkaisukeskeisyys ja rohkeus kohdata haasteet kuin haasteet myös hieman vieraammassa toimintaympäristössä. Eleniumin nopeus alkujaan monimutkaisessa kehitystyöhankkeessa teki myös vaikutuksen asiakkaaseen.

HALUATKO KUULLA TARKEMMIN LAKEUDEN ETAPIN KÄYTTÖTAPAUKSESTA? OTA YHTEYTTÄ!

Suosittelija:

"Minusta parhaita onnistumisia tämän projektin suhteen on tekemisen aikana vallinnut hyvä yhteistyö ja yhteishenki Eleniumin kanssa sekä käyttöönottovaiheessa koko järjestelmän välitön toimivuus juuri niinkuin pitikin. Tämän vuoksi kehitystyö yhdessä Eleniumin kanssa myös jatkuu erittäin suotuisissa merkeissä."

Ilkka Letonsaari, Lakeuden Etappi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Elenium Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Lakeuden Etappi
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Elenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Toiminnanohjaus ERP
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät
Ohjelmistokehitys

Siirry yrityksen profiiliin Elenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

Elenium - Muita referenssejä

Elenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia