Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhtäkään kiveä ei jätetty kääntämättä JAMKin järjestelmähankkeessa

Referenssi

Facilor auttoi Jyväskylän ammattikorkeakoulua laajassa talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmähankkeessa yhdessä Gofore Oyj:n kanssa, jonka alihankkijana Facilor hankkeessa toimi.

JAMKilla oli tarve uusia talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmiä. Lisäksi haluttiin ottaa käyttöön järjestelmä hankinnasta maksuun -prosessin tueksi, jonka avulla erilaiset hankinnat hyväksytään pääsääntöisesti jo hankintavaiheessa eikä vasta ostolaskun saapuessa.

Hankinta aloitettiin keväällä 2017 vaatimuskartoituksella, jonka jälkeen tehtiin kattava markkinaselvitys ja markkinavuoropuhelu potentiaalisten tarjoajien kanssa. Tarjouskilpailu järjestettiin keväällä 2018 ja hankinta saatiin päätökseen alkusyksystä 2018.

Facilorin Matti Vepsäläinen toimi hankkeessa päävastuullisena projektipäällikkönä ja vei hanketta läpi yhdessä Goforen toisen konsultin ja asiakkaan projektiryhmän kanssa.

Facilorin avulla asiakas pystyi viemään läpi hankkeen ja samalla keskittymään päivittäistyöhönsä. Facilorin kokemus vastaavista hankinnoista varmisti hankinnalle oikean suunnan ja markkinatuntemuksen avulla kaikki potentiaaliset tarjoajat saatiin selville.

Kattavan vaatimusmäärittelyn ja selkeiden tarjouslomakkeiden ansiosta tarjousten vertailu oli helppoa, eikä markkinaoikeuskäsittelylle altistavia virheitä tullut hankintaprosessissa vastaan.

Suosittelija:

Tarvitsimme apua talous- ja henkilöstöhallinnon järjestelmien uusimiseen, jotta sekä suunnittelu että itse prosessi sujuisivat kerralla mahdollisimman hyvin. Halusimme hankintaprojektiin mukaan ulkopuolisen asiantuntijan, joka osaisi tarkastella eri vaihtoehtoja ja tukea prosessien kehittämistä objektiivisesti. Matti toi projektiin myös hyödyllistä markkinanäkemystä siitä, miten markkinoilla toimitaan ja asioita hoidetaan. Sanoisin, että yhtäkään kiveä ei jätetty kääntämättä. Hän vastasi projektin ylläpidosta ja toi siihen ulkopuolisena toimijana omanlaistaan ryhtiä. Matin kanssa työskentelystä jäi kokonaisuutena hyvä fiilis.

Mikko R. Salminen, hallintojohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Facilor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: JAMK
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Matti Vepsäläinen

Lisätietoja

Yritysprofiili Facilor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
HR
Projektinhallinta
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
IT
Julkishallinto
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Julkiset hankinnat

Siirry yrityksen profiiliin Facilor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Facilor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Facilor - Muita referenssejä

Facilor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia