Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhdistä Power BI:n raportointi ja suunnittelu yhteen paikkaan Jedoxin avulla

Bloggaus”Päivitin luvut ERPissä, milloin päivitetyt tiedot näkyvät raportilla?” on yleinen kysymys raportointiin ja suunnitteluun liittyen.

Yhdistämällä Power BI ja Jedox yhdeksi sovellukseksi, kaikki syötetyt tiedot näkyvät käyttäjälle heti.

Power BI:n vahvuudet ja Jedoxin tuoma lisäarvo raportoinnille samassa sovelluksessa


Power BI on saavuttanut suuren suosion sen helppokäyttöisyydellä ja käytettävyydellä. Power BI toimii hyvin raportointityökaluna, kun halutaan esittää olemassa olevaa dataa visuaalisessa muodossa. Gartner onkin arvioinut Power BI:n johtavana teknologiana analytiikka ja business intelligence sovelluksena.

Kiistatta voidaan sanoa Power BI:n olevan tässä kategoriassa muita edellä. Raportointi ei ole pelkästään datan visualisointia, vaan keskeisenä osana siihen kuuluu suunnittelu, joka ei ole Power BI:n vahvuusalue.

Jedox vastaa näihin tarpeisiin ja se onkin palkittu johtamis-, raportointi- ja suunnitteluratkaisuna kolmena vuonna peräkkäin Dresner Advisory Services -yhtiön tutkimuksissa. Nämä kaksi huipputeknologiaa ovat yhdistettävissä, minkä avulla raportointi- ja suunnitteluratkaisut pystytään kehittämään asiakastarpeita vastaaviksi tehokkaammin – kaikki yhdessä paikassa. Miten tämä on mahdollista, kerromme siitä seuraavaksi tekemämme demon kautta.

Suunnittelu ja raportointi Power BI:n kautta

Kuten aiemmin mainitsimme, Power BI ei tue lukujen syöttämistä ja muokkaamista käyttöliittymän kautta. Power BI on yhdistettävissä Jedoxiin, mikä mahdollistaa suunnittelun ja raportoinnin yhdessä paikassa. Kuvasta 1 on nähtävissä Jedox-integraatio (inPlanner) yhdistettynä Power BI –raportin kanssa.

inPlannerin avulla käyttäjä pystyy syöttämään ja päivittämään tiedot siten, että datat sekä olemassa oleva raportti päivittyy heti kun käyttäjä on syöttänyt raportilla.

Teimme tästä esimerkkivideon, miten tiedot päivittyvät olemassa olevalle raportille tietojen syöttämisen jälkeen.


Mikäli haluat kuulla enemmän, miten teidän organisaatiossa suunnitelua ja raportointia voitaisiin viedä eteenpäin, ota yhteyttä Invencon asiantuntijoihin!

Pinterest
Invenco Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Invenco kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

BI ja raportointi
Taloushallinto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Microsoft PowerBI
Jedox
talousraportointi
taloussuunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Invenco kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Invenco - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Invenco - Muita referenssejä

Invenco - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia