Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Yhdenvertaisuusvaltuutetun kotisivulla kieliversioennätys

ReferenssiLiferay julkaisualustana tukee hienosti kieliversiota. Ch5:n tekemien sivustojen tämänhetkinen kieliversioennätys on Yhdenvertaisuusvaltuutetun sivustolla www.syrjinta.fi. Verkkopalvelu toteutettiin vuonna 2015 jälkipuoliskolla, julkaistiin uudella nimellä ja entistä laajempaa kohderyhmää puhuttelevana. Palvelussa on sisältöä 30 eri kielellä!


Entisen Vähemmistövaltuutetun toimiston käsissä oli enemmän kuin nimenmuutos, kun siitä vuonna 2015 tuli Yhdenvertaisuusvaltuutettu. Valtuutetun toimiston etnisyydellä rajattu kohderyhmä laajeni kattamaan muun muassa vanhukset, vammaiset ja seksuaalivähemmistöt. Tiedottamisen vaatimukset kasvoivat ja Yhdenvertaisuusvaltuutetun verkkopalvelu uudistettiin kokonaan. Ulkoasu, julkaisualusta ja sisältö uudistettiin. Esteettömyydelle asetettiin uudet vaatimukset ja sivusto on kokonaisuudessaan myös näkörajoitteisten käytettävissä ReadSpeaker-toimintojen avulla.

Ulkomaalaistaustaan perustuvan syrjinnän merkitys näkyy sivustolla yhä, erityisesti kieliversioiden määrässä. Kolmen kotimaisen ja englanninkielen lisäksi valtuutetun toiminta ja syrjinnän uhrin toimintaohjeet kuvataan 24 kielellä. Näiden lisäksi palveluun rakentuvat vielä suomi ja suomenruotsi viittomakielellä. Ch5:n entinen ennätys kieliversioiden määrässä oli 18.

Ch5 suunnitteli palvelun ulkoasun mainostoimiston laatiman uuden logon ja graafisen ohjeiston perusteella. Ulkoasun, alustan konfiguroinnin ja ominaisuuksien ohjelmoinnin lisäksi asiakasta autettiin myös syöttämällä määrämuotoista sisältöä tehokkaana tuntityönä. Palvelussa on tavoiteltu monipuolisia mahdollisuuksia puhutella moninaisia kohderyhmiä. Kaikki mahdollisuudet eivät ole vielä käytössäkään - sisältöä ja toiminnallisuuksia rakennetaan vielä lisää. Sosiaalinen media on kytketty myös vahvasti mukaan syötteiden avulla.

Sukupuoleen perustuvan syrjinnän valvonta ja ehkäiseminen on Suomessa ollut perinteisesti erillisen Tasa-arvovaltuutetun alaa. Tämä sisarsivusto toteutettiin rinnakkain Syrjinta.fi:n kanssa. Molemmat valtuutetut toimivat Oikeusministeriön alaisuudessa. Molempien sivustojen alustaksi valittiin valtionhallinnon yhteisen julkaisuteknologiaratkaisun mukaisesti Liferay Portal 6.2.

Aatteellisesti samankaltaiset palvelut ovat jo hyötyneet yhteisestä alustaratkaisusta muun muassa kelluvan yhteydenottokehotteen ja kantelulomakkeiden räätälöinnin muodossa.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Planeetta Internet Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Yhdenvertaisuusvaltuutetun toimisto
Ajankohta: 2015
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Maria Swanljung

Lisätietoja

Yritysprofiili Planeetta Internet kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta
Tuotanto
Viestintä
Asiakaspalvelu

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Arkkitehtuuri
Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Sisällönhallinta

Toimialakokemus

Julkishallinto

Teknologia

Open source
Liferay

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Liferay
esteettömyys

Siirry yrityksen profiiliin Planeetta Internet kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Planeetta Internet - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Planeetta Internet - Muita referenssejä

Planeetta Internet - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia