Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

YH Kodit sivustouudistus

Referenssi

Ilmeen kevyestä päivityksestä täyteen uudistusmyllytykseen

YH Kodit on ollut asiakkaanamme jo pitkään. Pitkäaikaisten asiakkaidemme kohdalla välillä käy niin, että tieto Geniemin kehityksestä koodifirmasta suunnittelulähtöiseksi softataloksi on viuhunut ohi korvien ja YH Kodit olivat autuaan tietämättömiä, että Geniemillä on talon sisällä nykyään kokonainen tiimi suunnittelijoita. Oli hienoa, kun pystyimme yllättämään positiivisesti ja tarjoamaan aiempaa monipuolisempaa palvelua.

Suunnittelua ilman turhia rajoituksia

Jatkokehitysprojekti lähti liikkeelle aikeesta virkistää etusivun ilmettä. Kun suunnittelijamme sai tehtyä mitä pyydettiin, hän ei voinut vastustaa kiusausta ja teki bonus-layouteja vähän radikaalimpi uudistus mielessään. Varovasti vaihtoehtoiset suunnitelmat esitettiin asiakkaalle ja saimmekin vihreää valoa!

Etusivun lisäksi saimme luvan alkaa suunnitella myös muita sivupohjia. Käytännössä suunnittelija sai täysin vapaat kädet ja mikäs sen mukavampaa. Silloin saadaankin paras tulos aikaiseksi, kun suunnittelun alkuvaiheessa ei aseteta turhia rajoituksia.

Sisältösuunnitteludialogi

Kun sivupohjat alkoivat muotoutua, lisääntyi tarve puolin ja toisin kysellä kysymyksiä ja miettiä konkreettisia ratkaisuja. Pidimmekin kuukausittain yhteisen palaverin, jossa käytiin läpi sivupohja-layoutien edistymistä ja suunnitelman paljastamia lisätarpeita. Samalla keskusteltiin yhdessä sisältöjen uudistamisen tarpeista, ja siitä miten saadaan sisällöt palvelemaan parhaiten käyttäjää ja sivusto palvelemaan sisältöjä.

Millaisia ratkaisuja?

Sivujen suunnittelussa pyrittiin siihen, että elementit ovat monikäyttöisiä ja mahdollistavat tyylin ja toimintojen jatkokehityksen. Sivut luodaan seitsemällä eri komponentilla ja niitä voi asetella yhteen tai kahteen palstaan vapaavalintaisesti.

Yhteystiedoille tehtiin oma sivutyyli. Yhteystietoja voi syöttää WordPressiin tiimeittäin, jolloin käyttäjäkin löytää helpommin etsimänsä tiimeille luotavien ankkurilinkkien avulla. YH Kodeilla on käytössään laadukkaita ja hienosti onnistuneita kuvia, joita kelpaa esitellä isomminkin – henkilöstökuvien kokoa ei rajoitettu pieniksi pylpyröiksi.

Usein kysytyissä kysymyksissä hyödynnettiin samaista tiimilogiikkaa – UKK voidaan jakaa teemoihin (asumisoikeus, vuokra-asunto, asukkaalle, jne.), jolloin käyttäjä löytää itseään koskevat vastaukset helpommin.

Mitä seuraavaksi?

Yhteistyö sujui leppoisasti, vaikka yllätyksiä ja viivästyksiä mahtui matkalle. Kaikkinensa – opettavainen ja mukava projekti onnellisella lopulla! Tästä on hyvä jatkaa yhteistyötä ja kehitellä uutta.

Tutustu sivustoon yhkodit.fi

Pinterest
Referenssin infoboxi
Geniem Oy logo

Tiedot

Tilaaja: YH Kodit
Ajankohta: 2017 - 2018
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Tuomas Kumpula, 0400 535 498

Lisätietoja

Yritysprofiili Geniem kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Rakentaminen

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

palvelumuotoilu
suunnittelu

Siirry yrityksen profiiliin Geniem kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Geniem - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Geniem - Muita referenssejä

Geniem - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia