Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wulff-Yhtiöt Oyj:n eri yhtiöiden www-sivustot

ReferenssiWulff-Yhtiöt Oyj:n pääkonttori sijaitsee Vantaalla ja sillä on 14 tytäryritystä. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli 56,9 miljoonaa euroa. Henkilöstön määrä oli vuonna 2017 keskimäärin 198 henkilöä. Wulff on alansa ainoa pörssilistattu yritys Pohjoismaissa ja sen osake noteerataan NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.

Sitefactory on toiminut Wulff-Yhtiöt Oyj:n ja sen eri tytäryhtiöiden www-toimittajana jo yli kymmenen vuotta. Tänä aikana eri sivustoja on tuotettu noin 20.


Suosittelija:

”Yhteistyömme Sitefactoryn kanssa alkoi heidän aloitteestaan. He löysivät meidät suosituksen perusteella ja olemme olleet kymmenisen vuotta heidän asiakkainaan. Konsernimme verkkosivu-uudistuksia on tänä aikana tehty parisenkymmentä. Työskentely Sitefactoryn kanssa on ollut todella sujuvaa. He ehdottavat meille, mitä asioita kannattaisi tehdä toisin tai uudistaa, mikä puolestaan säästää meille aikaa, rahaa ja resursseja. Verkkosivujen teko ei ole meidän ydinosaamistamme, joten on tärkeää voida luottaa siihen, että he hoitavat sivujen teknisen puolen. Verkkosivujemme tarpeet ovat vuosien varrella muuttuneet ja yhteistyötä on aina sopeutettu sen mukaan, mitkä ovat kulloisetkin resurssit ja tarpeet. Sitefactory on tällaisissa muutoksissa hyvin joustava kumppani. Heidän kanssa on todella helppoa tehdä yhteistyötä ja yhteyshenkilöt saa aina kiinni. He osaavat selittää selkokielisesti ja asiakasta kunnioittaen, miksi joitain asioita tarvitsee tehdä. He ajattelevat aina asiakkaan parasta ja haluavat opastaa ja perehdyttää asiakkaan palveluihinsa. He ovat valmiita jakamaan omaa ammattitaitoaan ja ymmärrystään meille ja kertovat, mikä on tärkeää ja mitä tarvitsee ottaa huomioon. Verkkosivuista on tullut yhä tärkeämpiä konsernin viestinnän kannalta. Perusinformaation lisäksi verkkosivuilla täytyy olla nykyään muutakin sisältöä. Pörssiyhtiönä olemme velvoitettuja tiedottamaan esimerkiksi pörssitiedotteiden julkaisusta oikeaan aikaan ja tiettyjen konsernin tietojen on ehdottomasti löydyttävä verkkosivuiltamme. Tietojen täytyy myös pysyä tallessa. Sitefactory on toteuttanut verkkosivumme kustannustehokkaalla tavalla. He pystyvät reagoimaan nopeasti, mikäli jokin tiedote ei ole ilmestynyt oikeaan aikaan, ja he ovat pystyneet pelastamaan meidät tällaisten sattumien kohdalla pulasta. Sitefactoryn palveluihin kannattaa satsata, sillä meistä huolehditaan hyvin. Voimme olla varmoja, että sivustomme ovat toimintavalmiudessa koko ajan. He ovat järjestäneet meille sopivat yhteistyötahot sen suhteen, että sivustomme pysyvät kunnossa. Olemme suositelleet heidän palvelujaan eteenpäin ja suosittelemme mielellämme vastedeskin.”

Tarja Törmänen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Planeetta Internet Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Planeetta Internet kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Planeetta Internet kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Planeetta Internet - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Planeetta Internet - Muita referenssejä

Planeetta Internet - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia