Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Parmin asiantuntijat

ReferenssiOlemme maailman johtava kiinteistöalan asiantuntijayritys. Suunnittelemme, konsultoimme ja johdamme rakennushankkeita tarjoten kattavat palvelut rakennuttajien ja kiinteistönomistajien tarpeisiin.

Suunnittelemme ja kehitämme yhdyskuntarakentamisen ratkaisuja asiakkaidemme tarpeiden pohjalta. Saat meiltä hankkeidesi tueksi liikennesuunnittelun ratkaisut, infrarakentamisen osaamisen, rakenneteknisen suunnittelun sekä ympäristörakentamisen asiantuntijapalvelut.

Monialainen tiimimme suunnittelee kohteita asunnoista koulurakennuksiin ja toimistoista teollisuuslaitoksiin. Rakenne- ja talotekninen asiantuntijuus yhdistyy työssämme ympäristökonsultoinnin ja arkkitehtuurin huippuosaamiseen. Uudiskohteiden ohella teemme töitä myös korjausrakentamisen hankkeiden parissa. Optimoimme kiinteistön olosuhteet ja energiatehokkuuden luoden vanhasta uutta ja virttyneestä viihtyisää. 

Suosittelija:

”MyPARM-asiantuntijoiden korkea osaaminen ja sitoutuminen mahdollisti PM-ratkaisun nopean muuntamisen ja laajentamisen ideoidemme mukaan. Yrityskohtaiset vaatimuksemme toteutettiin osaavalla ja suoraviivaisella tavalla.” Ali Ihsan Dalkan, Chairman of the Board of Directors of WSP Suisse AG

Ali Ihsan Dalkan

Pinterest
Referenssin infoboxi
Parm AG logo

Tiedot

Tilaaja: WSP Suisse AG
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Ali Ihsan Dalkan

Lisätietoja

Yritysprofiili Parm AG kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

projektinhallintajärjestelmä
projektinhallintaohjelma
Projektinhallintapalvelut

Siirry yrityksen profiiliin Parm AG kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Parm AG - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Parm AG - Muita referenssejä

Parm AG - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia