WINDOWS 10 FALL CREATORS UPDATE – LUOVAA JA TUOTTAVAA TYÖSKENTELYÄ

Yli 100 miljoonaan laitteeseen asennettu Microsoft 10 Fall Creators Update -päivitys osoittautui huippu menestykseksi.

Microsoft Windows 10 Fall Creators Update -päivitys julkaistiin viime lokakuussa. Päivitys tuotiin markkinoille vaiheittain, jotta pahimmilta yhteensopivuusongelmilta vältyttäisiin. Fall Creators Update on nyt todettu riittävän valmiiksi yrityskoneisiin.

Tulevaisuudessa Microsoftin tavoitteena on julkaista Windows 10:lle vuosittain kaksi suurempaa ominaisuuspäivitystä, keväällä ja syksyllä.


MITÄ UUTTA WINDOWS 10 FALL CREATORS UPDATE TARJOAA?

Fall Creators Update tuo laitteisiin moderneja luovan ja tuottavan käytön työtapoja. Uuden käyttöympäristön ansiosta voit tallentaa tiedostoja OneDrive-palveluun, käydä keskusteluja entistä tiiviimmin Oma piiri -toiminnolla, työskennellä laiteriippumattomasti sekä yhdistää 3D:llä fyysisen ja digitaalisen maailman keskenään. Lisäksi päivitys tuo parannuksia esimerkiksi Windows 10:n tietoturvaan.

OneDrive Files On-Demand

Oman levyn täyttymistä voi jatkossa hidastaa, tallentamalla tiedostoja OneDrive-pilvipalveluun. Pilvessä olevia tiedostoja voi käyttää PC:ssä olevien tiedostojen tavoin, eikä työtapoihin tarvitse tehdä mitään muutoksia. Tiedostot voi halutessaan ladata OneDrivesta tai ne voidaan määrittää käytettäviksi offline-tilassa.

Oma piiri

Oma piiri mahdollistaa nopean yhteydenpidon käytetyimpien kontaktien kanssa. Voit kiinnittää kontaktit tehtäväpalkkiin, josta saat ne auki yhdellä klikkauksella esimerkiksi sähköpostiin tai Skypeen. Tiedostot voi jatkossa lähettää palkissa oleville henkilöille ”drag and drop” -tyylillä.

Yhteistoiminta puhelimen kanssa


Android- tai iPhone-puhelimella voi jatkossa välittää verkkosivuja, hakuja sekä artikkeleita PC-laitteillesi. Android-puhelimeen on tarjolla myös Microsoft Launcher -sovellus, joka mahdollistaa Microsoftin parhaiden sovellusten kuten Office-ohjelmien käytön yhdellä klikkauksella.

Valokuvat ja videot


Uudistetussa Valokuvat-sovelluksessa pääsee kertomaan tarinaa musiikin, 3D-tehosteiden sekä Windows Inkin kanssa.

3D

Fall Creators Update -päivityksen myötä fyysinen ja digitaalinen maailman on mahdollista yhdistää keskenään. Paint 3D:llä luotuja tai Remix 3D:n luettelosta haettuja teoksia voi jatkossa tarkastella omassa ympäristössä Mixed Reality Viewerin ja tietokoneen kameran kautta.

Tietoturva

Windows 10:n tietoturvaan tulee myös parannuksia. Älykkäämpi Windows Defender tuo entistä paremman suojan haitta- ja kiristysohjelmia vastaan. Pilvipohjainen suojaus tuo uusimmat uhkamääritykset pilvestä, joka pitää laitteesi turvassa missä ja milloin tahansa.


Kiinnostuitko?

Chilit on Windows and Devices Gold-kumppani ja toteuttanut kymmeniä Windows 10 käyttöönotto- ja päivitysprojekteja kaiken kokoisille yrityksille. Ota yhteyttä niin lähdetään toteuttamaan yrityksesi tarpeisiin sopivaa, modernia Windows 10 -työasemaympäristöä. Modernilla ympäristöllä saat viimeisimmät ominaisuudet ja päivitykset käyttöösi nykyaikaisia liikkuvan työn vaatimuksia varten. Chilitin ratkaisut mahdollistavat työn tekemisen kaikkina aikoina, kaikissa paikoissa, kaikilla laitteilla ja kaikilla verkkoyhteyksillä.


Mika Huhtiniemi
mika.huhtiniemi@chilit.fi
040 195 0022

Bloggaus WINDOWS 10 FALL CREATORS UPDATE – LUOVAA JA TUOTTAVAA TYÖSKENTELYÄ
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Chilit Oy:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Tietohallinto
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
Microsoft
Android
iOS
Windows
Asiantuntijapalvelut
IT
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Koulutusala
Kuljetus, liikenne ja logistiikka
Media
Pankki ja vakuutus
Raaka-aineet ja energia
Terveys- ja sosiaalipalvelut
Valmistava teollisuus
Konsultointi
Laitteet
Toteutustyö
windows 10 Fall Creators 1709 3D onedrive
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet