Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Whatsapp-markkinointi: Tehokas markkinointikeino asiakassuhteiden vahvistamiseen

BloggausWhatsApp-markkinointi tarkoittaa viestien lähettämistä yrityksen asiakkaille WhatsAppin kautta mainostarkoituksessa. Viestit voivat sisältää mm. tuotetarjouksia, alennuksia, uutisia, tapahtumakutsuja ja muita markkinointiviestejä. Tavoitteena on tavoittaa asiakkaat henkilökohtaisesti ja saada heidät sitoutumaan brändiin tai ostamaan tuotteita.

WhatsApp-markkinoinnin hyödyt

  1. Henkilökohtaisuus: WhatsApp mahdollistaa suoran ja henkilökohtaisen viestinnän asiakkaiden kanssa. Tämä vaikuttaa positiivisesti asiakaskokemukseen ja rakentaa luottamusta brändiä kohtaan.
  2. Laaja käyttäjäkunta: Sovelluksen massiivinen käyttäjämäärä tarkoittaa, että yritykset voivat tavoittaa suuren osan potentiaalisista asiakkaistaan yhden sovelluksen kautta. Tämä onkin erityisen arvokasta yrityksille, jotka toimivat myös kansainvälisillä markkinoilla.
  3. Monipuoliset viestintämahdollisuudet: WhatsApp tukee tekstiviestien lisäksi ääni- ja videopuheluja, kuvia, videoita ja dokumentteja, mikä mahdollistaa monipuolisen ja rikkaan viestinnän. Voit myös hyödyntää WhatsApp Business API:a tai muita automaatiotyökaluja hallinnoidaksesi viestien lähettämistä ja vastaamista. Automaatio voi helpottaa viestien ajastamista, lähettämistä ja seurantaa.
  4. ReaaliaikaisuusWhatsAppin viestit välittyvät reaaliajassa, mikä tekee siitä erinomaisen kanavan ajankohtaisten tarjousten, kampanjoiden ja päivitysten välittämiseen. Reaaliaikaisuus parantaa myös asiakaspalvelun laatua, kun kysymyksiin voidaan vastata välittömästi.

Parhaat käytännöt WhatsApp-markkinoinnissa

1. Viestien arvo asiakkaalle

Viestien tulisi olla asiakkaille merkityksellisiä. Yksilöidyt tarjoukset, hyödylliset tiedot ja henkilökohtaiset terveiset lisäävät viestieihin sitoutumista.

2. Viestien ajoitus

Viestien lähettäminen oikeaan aikaan on olennaista. Liian aikaisin tai myöhään lähetetyt viestit voivat pahimmillaan vain ärsyttää vastaanottajaa. Paras aika viestien lähettämiselle riippuu kohderyhmästä ja yrityksen onkin hyvä selvittää potentiaalisin ajankohta omille viesteilleen esimerkiksi A/B-testeillä.

3. Vastavuoroisuus

WhatsAppin kaksisuuntainen viestintäominaisuus mahdollistaa asiakkaiden palautteen keräämisen ja siihen vastaamisen. Tämä interaktiivisuus voi parantaa asiakassuhteita ja lisätä luottamusta yritystä kohtaan.

4. Suostumus ja tietosuoja

Hanki asiakkaiden suostumus ennen markkinointiviestien lähettämistä. Voit kerätä yhteystietoja ja suostumuksia esimerkiksi seuraavilla tavoilla:

  • Verkkosivujen lomakkeet
  • Sähköpostikampanjat
  • Sosiaalisen median kampanjat
  • Myyntipisteet tai tapahtumat

Yhteenveto: WhatsApp-markkinointi on kustannustehokasta ja henkilökohtaista

WhatsApp-markkinointi tarjoaa yrityksille kustannustehokkaan tavan tavoittaa ja sitouttaa asiakkaita henkilökohtaisella ja monipuolisella viestinnällä. Kun noudatetaan parhaita käytäntöjä, kuten asiakkaiden suostumuksen hankkimista, personoitujen viestien lähettämistä ja kaksisuuntaisen viestinnän hyödyntämistä, WhatsApp-markkinointi voi tuottaa merkittäviä tuloksia ja parantaa asiakassuhteita.

Pinterest
GidiUp Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili GidiUp kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi

Erikoisosaaminen

Sosiaalisen median markkinointi

Teknologia

Whatsapp

Siirry yrityksen profiiliin GidiUp kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

GidiUp - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

GidiUp - Muita referenssejä

GidiUp - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia