Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wellpro - Palauta näkymä omaan hyvinvointiisi

ReferenssiWellpro Impact Solutions Oy on aivo- ja muistiterveyden sekä mielen hyvinvoinnin sairastumisriskien seulontaan ja terveen ikääntymisen edistämiseen erikoistunut yritys. Wellpro tarjoaa digitaalisia palveluja omasta terveydestään kiinnostuneilla henkilöille. Myseula-kyselyn avulla voidaan tehdä myös väestötasoista seulontaa.

Wellpro halusi tarjota SaaS-palveluna työkalua, jolla henkilöt voivat seurata kuukausittain elämäntapojen kehittymistä ja tehtyjen toimenpiteiden vaikuttavuutta. Skillwell Oy:n osaaminen vastasi kehitystarpeisiin, ja lopputuloksena syntyi MySeula -palvelu, jonka avulla voi helposti seurata omaa hyvinvointiaan ja sen kehittymistä.

MySeula

Myseula-kyselyn ja siihen Skillwell:n rakentaman seurannan avulla kansalaisten on helppo seurata elämäntapojen vaikuttavuutta. Myseulan käyttäjät ovat kertoneet menetelmän aktivoivan miettimään omia elämäntapoja ja tekemään hyvinvointiin vaikuttavia valintoja. Myseula toimii siis myös mini-interventiona, ilman terveysväittämiä.

Projekti sai alkunsa siitä, kun Wellpro etsi kumppania kansanterveyttä edistävän ratkaisun toteutukseen. Tarvittiin tietoturvallinen ratkaisu, joka mahdollistaisi henkilöille tulosten ja kehittymisen seurannan.

Ratkaisun pohjana hyödynnettiin jo olemassa olevaa ratkaisua, joka Wellprolla oli käytössä. Ratkaisua laajennettiin ja kehitettiin siten, että se tarjoaa kehittyneempää käyttäjän- ja tilauksenhallintaa. Lisäksi palveluun integroitiin Wellpron käyttämä asiakkuuksienhallinnan palvelu, joka parantaan viestintää asiakkaiden suuntaan.

Amazon Web Services palveluiden tarjoama tietoturva

Palvelussa, jossa käsitellään henkilökohtaista dataa korkeatasoinen tietoturva on yksi tärkeimmistä peruspilareista. Palvelualustana käytettävä Amazon Web Services (AWS) panostaa voimakkaasti tietoturvaan ja AWS tarjoaa monia valmiita palveluita, joiden avullaon mahdollista kehittää ohjelmistoja, jotka varmistavat käytettävän palvelun tietoturvan.

“Meille oli ensiarvoisen tärkeää löytää ammattitaitoinen, kotimainen kumppani, joka pystyy tarjoamaan skaalautuvalle palvelulle globaalin kattavuuden, turvallisesti”, kertoo Wellpro Impact Solutions Oy:n toimitusjohtaja Petteri Sveins.

Innostunut ja onnistunut vastaanotto

Palvelu otettiin vastaan suurella innolla Pohjois-Savossa osana yhteistyötä Mieliteko-ohjelman kanssa, jonka tavoitteena on lisätä mielenterveyttä ja mielen hyvinvointia Pohjois-Savon alueella. Helmikuussa 2023 Wellpro yhteistyössä Mieliteko-ohjelman ja Itä-Suomen yliopiston kanssa tarjosivat Pohjois-Savon asukkaille kuukauden ilmaisen kokeilujakson palvelulle. Myseula-kyselyn täytti tänä aikana 1647 henkilöä, joista 857 aktivoiBitHabit-sovelluksen.

“Aamukahvin aikaan katson kännykästä tärkeät asiat, joten miksen siis päivittäisi pieniä tekojani sovelluksessa samassa yhteydessä.” Asiakaspalaute BitHabit käyttäjältä


Jatkuvaa palvelua Wellprolle - tietoturva ja palveluiden jatkuvuus huomioiden

Palvelun ensimmäisen vaiheen julkaisun jälkeen Skillwell on tuottanut Wellprolle jatkuvaa palvelua AWS:ssä toimivien palveluiden hallinnointiin liittyen huomioiden erityisesti tietoturva, palveluiden jatkuvuus ja kustannustehokkuus.

Suosittelija:

“Meille oli ensiarvoisen tärkeää löytää ammattitaitoinen, kotimainen kumppani, joka pystyy tarjoamaan skaalautuvalle palvelulle globaalin kattavuuden, turvallisesti”

Petteri Sveins, Wellpro Impact Solutions Oy:n toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Skillwell Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Wellpro Impact Solutions Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Skillwell kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Teknologia

Amazon Web Services

Omat tagit

Skillwell
AWS SaaS Factory

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Skillwell - Muita referenssejä

Skillwell - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia