Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

WellO2 edistää kansalaisten hengitysterveyttä

ReferenssiSuomalaisen WellO2 Oy:n (entinen Hapella Oy) kehittämä innovaatio, WellO2, on keuhkoja vahvistava ja puhdistava höyryhengityslaite. Yrityksen tavoitteena on edistää esimerkiksi hengitysongelmista tai huonosta ilmanlaadusta kärsivien, ikääntyneiden, urheilijoiden sekä laulajien hengitysterveyttä.

WellO2 hengitysharjoituslaitteen kansainvälisesti patentoitu teknologia yhdistää vastapainehengityksen ja lämpimän höyryn. Sekä höyryn lämpö että hengitysvastus ovat säädettävissä, mikä takaa optimaaliset olosuhteet laitteella tehtävään hengitysharjoitteluun käyttäjän kunnosta riippumatta.

 

”Laitettamme voidaan käyttää päivittäin hengityselinten kunnon ylläpitoon”, kertoo WellO2 Oy:n toimitusjohtaja Tuomas Mattelmäki.

 

”Laitteeseen lisätään vesi, minkä jälkeen siihen säädetään käyttäjälle sopiva hengitysvastus ja höyryn lämpö. Ulos- ja sisäänhengitys laitteeseen toistetaan 10-15 kertaa siten, että keuhkot tyhjennetään tasaisella ulospuhalluksella laitteeseen ja tämän jälkeen hengitetään rauhallisesti sisään laitteen tuottamaa höyryä”, hän jatkaa kertoen WellO2:sen toiminnasta.

 

Laitteen avulla voidaan avatahengitysteitä, puhdistaa keuhkoja edistämällä liman ja pienhiukkasten poistumista, vähentää hengitystieärsytystä sekä parantaa suorituskykyä hengityslihasten voimaa ja kestävyyttä vahvistamalla. Tuotteen kaksoiskuorirakenne sekä hengityssäätimen suojaventtiilit varmistavat tasaisen höyryn muodostuksen laitetta käytettäessä suojaten samalla käyttäjää kuumalle vedelle altistumiselta.

 

”Turvallisuuden ja helppokäyttöisyyden lisäksi laite on kevyesti huollettava; siinä on sisäänrakennettu sanitointiohjelma, jonka avulla laitteen osat voidaan syväpuhdistaa kuumaa höyryä hyödyntäen”, Mattelmäki kertoo.

 

Yritys tekee yhteistyötä muun muassa Suomen Hengitysliiton ja Suomen Paralympiakomitean kanssa. Laitetta on myyty yli 40 000 kappaletta ja käyttäjäkokemukset ovat olleet erittäin positiivisia.

 

Yhteiskehittämisellä lisäarvoa

 

Markkinoilla jo tovin ollutta tuotetta jatkokehittämään lähtenyt WellO2 valitsi Innokas Medicalin suunnittelukumppanikseen kuluneen vuoden keväällä käynnistyneeseen tuotekehitysprojektiin.

 

”Kehitämme projektissa yhdessä Innokkaan suunnittelutiimin kanssa hengitystä mittaavaa laitetta, joka liitetään WellO2 -hengitysharjoituslaitteseemme”, Mattelmäki kertoo.

 

”Uusi mittauslaite keskustelee myös projektin aikana kehitettävän, kännykkään ladattavan applikaation kanssa, minkä avulla voidaan saada reaaliaikaista tietoa muun muassa hengityselinten kunnosta”, hän jatkaa.

 

Innokkaalla asiakasrajapinnassa liiketoiminnan kehitystehtävissä työskentelevä Mikko Kangas kertoo olevansa hyvillään siitä, että Innokkaan tarjoama laaja-alainen kompetenssitarjonta istui WellO2:n yhteistyötarpeisiin.

 

”Projektissa on mukana kattava kirjo Innokkaan asiantuntijoita tuotekehityksen eri osa-alueilta, kuten teollisesta muotoilusta, mekaniikka- ja elektroniikkasuunnittelusta, sulautetun- ja mobiiliohjelmistojen suunnittelusta, projektijohtamisesta seä käyttöliittymä- ja käytettävyyssuunnittelusta. Lisäksi hyödynnämme asiantuntevaa laatu- ja regulaatiotiimiämme”, Kangas kertaa.

 

Mattelmäki kertoo WellO2:n ja Innokkaan välisen yhteiskehitysprojektin alkaneen onnistuneesti. Hän kokee, että Innokas pystyy tuottamaan heille merkittävää lisäarvoa yrityksen pitkäaikaisen suunnittelukokemuksen myötä.

 

”Erityisesti Innokkaan ketterä laitteiden kehitysprosessi, laaja-alainen kompetenssitarjonta sekä referenssit toteuttaa vastaavanlaisia suunnitteluprojekteja ratkaisivat yhteistyökumppanin valinnassa”, Mattelmäki kertaa ja jatkaa:

 

”Koemme myös, että tämän yhteistyön ja Innokkaan vahvan osaamisen myötä oma ymmärryksemme tuotekehitysprojektin läpiviemisestä kasvaa merkittävästi entisestään. Kokonaisuutena voinee todeta, että yhteistyö Innokkaan kanssa tuottaa meille selkeää lisäarvoa.”'

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innokas logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili Innokas kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

IoT
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Teknologia

Android
iOS
Django
React Native
C

Siirry yrityksen profiiliin Innokas kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innokas - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Innokas - Muita referenssejä

Innokas - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia