Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Well-Architected Review:llä voit parantaa myös ohjelmistokehitystiimin toimintamalleja ja prosesseja

ReferenssiKun lähdetään tekemään Well-Architected Reviewtä alkuvaiheessa ei aina tiedetä mitkä ovat asiakasyrityksen käytännöt, toimintamallit tai teknisen toteutuksen taso. Skillwell lähti tekemään Bolt.Works Oy:lle syksyllä 2022 Well-Architected Reviewtä tietämättä siinä vaiheessa syvällisesti Bolt.Works Oy:n toimintamalleja tai teknistä toteutusta.

Skillwellin AWS kehittäjä Jesse Kiilamaan sanoin, Bolt.Works Oy on “hyvä esimerkki yrityksestä, jossa teknisen toteutuksen laatu on korkealla tasolla mutta WAR:in avulla löytyi ajatuksia ja huomioita miten ohjelmistokehitystiimin toimintamalleja ja prosesseja voidaan aidosti parantaa”.

Bolt.Works Oy:n Mikko Rekola on yhtä mieltä Jessen kanssa “Pystyimme parantamaan AWS Well-Architected Reviewn avulla omia toimintatapojamme ja löysimme myös toimenpiteitä, joilla pystyisimme saamaan aikaan kustannussäästöjä AWS-palveluidemme käytössä. Jos nämä asiat kiinnostavat niin suosittelen AWS Well-Architect työpajaa teillekin.”

Skillwell Oy:n toteuttaman Well-Architected Review:n avulla myös sinä voit omassa yrityksessä saavuttaa vastaavaa kehitystä.

Toimintamallien ja prosessien kehittämisen lisäksi Well-Architected Review voi tukea yritystäsi monella muultakin kantilta, kuten tietoturvariskien tunnistamisen ja kulusäästöjen saralla.

Kaiken kaikkiaan Well-Architected Review tarkastelee asiakkaan AWS-ympäristöä kuudesta eri näkökulmasta, ja auttaa tunnistamaan kehitys- ja riskikohteita. 

  • Luotettavuus
  • Turvallisuus
  • Ylläpidettävyys
  • Kustannusten optimointi
  • Pilven tehokkuus
  • Operatiivinen kyvykkyys

Arvioinnin aikana parannusehdotukset ja tunnistetut riskirakenteet kirjataan ylös. Lopulta Reviewistä rakentuu siis raportti toimenpidesuosituksista, jonka avulla asiakkaamme voi sisäisesti, tai Skillwellin avustamana kehittää ja korjata mahdolliset löydöt.

Skillwellin sekä AWS Well-Architected Review:n lopputavoitteena on auttaa asiakaitamme seuraamaan Amazon Web Services:n määrittämiä “Best practises” -käytänteitä.

Suosittelija:

Pystyimme parantamaan AWS Well-Architected Reviewn avulla omia toimintatapojamme ja löysimme myös toimenpiteitä, joilla pystyisimme saamaan aikaan kustannussäästöjä AWS-palveluidemme käytössä. Jos nämä asiat kiinnostavat niin suosittelen AWS Well-Architect työpajaa teillekin.

Mikko Rekola, CTO Bolt.Works Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Skillwell Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Bolt.Works Oy
Ajankohta: 2022 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Skillwell kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Auditointi
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Amazon Web Services

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

aws well-architected
AWS Advanced Consulting Partner
Skillwell

Siirry yrityksen profiiliin Skillwell kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Skillwell - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Skillwell - Muita referenssejä

Skillwell - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia