Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari: Muuttunut toimintaympäristö ja strateginen ennakointi 2.10.

Bloggaus


Vere järjestää syksyn aikana webinaarisarjan, jonka ensimmäinen osa lähetetään keskiviikkona 2.10. klo 8.30 - 9.30. Kai Virtanen ja Reijo Karhinen keskustelevat jaksossa muuttuneesta toimintaympäristöstä sekä siihen reagoimisesta strategisen ennakoinnin keinoin.

Webinaarijakson aikana pureudutaan tulevaisuuden ilmiöihin ja trendeihin, palveluliiketoiminnan rakentamiseen sekä systemaattiseen asiakaskokemuksen kehittämiseen liiketoimintamuotoilua hyödyntäen. Tämä jakso on suunnattu erityisesti henkilöille, jotka haluavat ennakoida liiketoiminnan muutoksia toimintaympäristössä ja toimialansa arvoketjussa.

- Millaiset tulevaisuuden ilmiöt ohjaavat toimintaympäristöäni 2020-luvulla?
- Kuinka rakennetaan palveluliiketoiminnan edelläkävijöitä tulevaisuudessa?
- Kuinka kehitän systemaattisesti asiakaskokemuksen, jonka avulla olen asiakkailleni itsestäänselvä valinta?
- Millaisen yhteisön voimme rakentaa liiketoimintani ympärille?

Liiketoimintamuotoilu on uusien liiketoimintamallien sekä palveluiden kokeilevaa ja ketterää kehittämistä. Kehitystyössä yhdistyvät strateginen osaaminen, palvelumuotoilu, teknologinen kyvykkyys, mutta myös ihminen muutoksen keskellä. Liiketoimintamuotoilu kyseenalaistaa nykytilan ja pyrkii tunnistamaan strategisista lähtökohdista tärkeimmän kehityshankkeen, minkä jälkeen tämä palvelu tai liiketoimintamalli muotoillaan eheäksi ja asiakaslähtöiseksi kokonaisuudeksi palvelumuotoilun keinoin.

Reijo Karhinen on vuorineuvos, työelämäprofessori ja Vaken hallituksen puheenjohtaja. Karhinen toimi OP-finanssiryhmän pääjohtajana vuosina 2007-2018. Hän on yhteiskunnallinen vaikuttaja, jolla on halua rakentaa tulevaisuutta ja uudistaa Suomea. Karhisen kiinnostuksenkohteet ovat Suomen talous, johtaminen, viestintä, nuoret, osuustoiminta ja ruokaketjun toimivuus.

Kai Virtanen on Vere Oy:n Head of Strategic Foresight. Hänellä on kokonaisvaltainen näkemys teollisuuden arvoketjussa. Virtanen on toiminut liiketoimintajohdon neuvonantajana ja mentorina eri rooleissa vuodesta 1998.tulevaisuuden ilmiöistä, asiakaskokemuksen kehittämisestä ja palveluliiketoiminnan johtamisesta erityisesti kaupan ja teollisuuden arvoketjussa. Virtanen on toiminut liiketoimintajohdon neuvonantajana ja mentorina eri rooleissa vuodesta 1998.

Pinterest
Vere Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Vere kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Ketterät menetelmät

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Julkishallinto
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Koulutusala
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

HubSpot

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Sidosryhmä
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Vere kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Vere - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Vere - Muita referenssejä

Vere - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia