Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Webinaari-integraatio ja tapahtumanhallinta

BloggausWebinaariohjelmistot tai muut verkkotapahtumien työkalut kuten ZoomMS Teams tai WebinarJam, ovat erinomaisia työkaluja online-sisällön striimaamiseen. Meidän tehtävämme Eventillalla taas on tehdä kaikesta sen ympärillä ensiluokkaista, kuten uniikki käyttökokemus brändisi ulkoasulla, aina URL-osoitteista laskeutumissivuihin ja viestintään. Eventillalla voit helposti myös myydä lippuja webinaariisi.

Mutta miksi tarvitsen kaksi järjestelmää? Kuinka ne yhdistetään?

Eventilla on siis tapahtumanhallinnan työkalu, joka integroituu webinaariohjelmistoihin. Integraation avulla webinaarista saadaan brändisi näköinen ja helpommin järjestettävä, kun kaikki data ja järjestelyt on kerätty yhteen paikkaan.

Mitä webinaari-integraatio sitten oikein tekee? Pitäisikö minunkin hankkia sellainen? Tässä postauksessa käymme läpi kuinka webinaari-integraatiot toimivat ja mitä etuja voit niistä saada.

  1. Mikä on webinaari-integraatio?
  2. Mitä etuja integraatio tarjoaa?
  3. Miten se toimii?
  4. Mihin järjestelmiin voi integroida?

Mikä on webinaari-integraatio?

Webinaari-integraatio on se palanen, joka yhdistää webinaariohjelmiston muihin hyödyllisiin järjestelmiin, kuten tapahtumanhallinnan, CRM:n, markkinoinnin automaation, uutiskirjeiden tai taloushallinnon järjestelmiin. Integraatio asetetaan paikalleen kehittäjien toimesta, hyödyntämällä avoimia rajapintoja. Webinaari-integraatioiden avulla voit siirtää ja yhdistää dataa, ilman turhaa poukkoilemista useampien järjestelmien välillä. Integraation avulla webinaari tai muu tapahtuma voidaan myös upottaa verkkosivuillesi. 

Eventillan integraatiot ovat valmiiksi tehtyjä ja voidaan aktivoida tukitiimimme puolesta hyvinkin nopealla aikataululla. Ylimääräistä kehitystyötä ei siis tarvita. Webinaari-integraatio on saatavilla monipuolisesti eri järjestelmiin, kuten ZoomiinGoToWebinariin ja Microsoft Teamsiin.

Alla olevassa aikajanassa näet kuinka webinaari-integraatio toimii käytännössä, esimerkkinä Zoom-järjestelmän kanssa. Jatka lukemista, niin käymme läpi nämä stepit tarkemmin.

Mitä etuja integraatio tarjoaa?

Webinaari-integraatiota hyödyntämällä saat monenlaisia etuja. Tiedämme, että tapahtuman tai kurssin järjestäjänä sinulla on moninaisia tehtäviä – ja ne eivät lopu kesken aivan heti. Integraation myötä sinun on mahdollista löytää kaikki data helposti samasta paikasta ja automatisoida webinaarisi järjestelyjä.

Mutta kuinka hyödyn integraatiosta käytännössä?

Nämä ovat meidän suosikki-etumme Eventillan webinaari-integraatioissa:

  1. Webinaarijärjestelyt ja kaikki data yhdessä paikassa
  2. Yhtenäinen ja brändisi mukainen asiakaskokemus kaikissa tapahtumissa ja kanavissa
  3. Webinaarit ja tapahtumanhallinta integroituna myös muihin järjestelmiin, esimerkiksi: CRM (kuten Salesforce), markkinoinnin automaatiot (kuten LianaCloud), taloushallinto…
  4. Ajastetut ja automatisoidut tapahtumajärjestelyt webinaareissa
  5. Palautekyselyt, todistukset ja sertifikaatit webinaareista
  6. Osalistujadata suoraan CRM-järjestelmään, josta asiakkuus- ja myyntitiimi löytää tiedot helposti

Miten se toimii?

Seuraavaksi kerron esimerkin siitä, kuinka itse hyödynnämme Eventillan Zoom-integraatiota omissa verkkokoulutuksissamme. Käytössämme on siis Zoom Webinar. Tältä prosessi näyttää järjestäjän näkökulmasta:

Lempiasiani integraatiossa on, että se säästää aikaa ja helpottaa järjestelyjä, koska minun ei tarvitse vaihdella edestakaisin kahden tai useamman eri järjestelmän välillä. Ku integraatio on paikallaan, voin luoda webinaarin Eventillan sisällä, edes avaamatta Zoom-järjestelmää. Eventillassa myös luon tapahtumalle laskeutumissivun ja ajastan kutsut, vahvistusviestit sekä muistutusviestit. Tämä kaikki tapahtuu siis vain Eventillan sisällä ja samalla asettamallamme brändi-ilmeellä. Kun luon vahvistus- ja muistutusviestejä, asetan webinaarilinkin paikalleen yksinkertaisen muuttujan ja klikkauksen avulla – vieläkin pysyen Eventillassa. Tämä ohjaa osallistujat automaattisesti webinaarilähetykseen heidän henkilökohtaisten linkkiensä kautta. Nyt kaikki on valmista webinaaria varten.

Webinaaripäivänä avaan Zoom-sovelluksen ja hostaan webinaarin siellä. Osallistujat liittyvät mukaan henkilökohtaisesta linkistään, joka asetettiin aiemmin ajastamiini muistutus- ja vahvistusviesteihin. Kun osallistujat liittyvät webinaariin ja lähtevät sieltä, Zoom kerää heidän läsnäolotietonsa automaattisesti. Webinaarin jälkeen palaan Eventillaan ja haen osallistujadatan Zoomista yhdellä klikkauksella.

Helppoa, eikö?

Webinaarin jälkeen kohdennan tallenteen sisältävä viestin niille, jotka eivät päässeet paikalle, koska Eventilla on tallentanut läsnäolotiedot Zoomista. Paikalle päässeille taas kohdennan palautekyselyn, joka ohjaa heidät brändimme näköiselle palautekyselysivulle. Myös nämä toimet olen yleensä automatisoinut, jotta minun ei tarvitse huolehtia niistä tapahtuman jälkeen.

Näin siis käytämme Eventillan Zoom-sovellusta.

Mihin järjestelmiin integraatio on saatavilla?

Eventillan webinaari-integraatio on saatavilla mm. suosituimpiin webinaarijärjestelmiin, kuten Zoom Webinar & Zoom MeetingMicrosoft TeamsGoToMeeting / GoToWebinar sekä WebinarJam. Tutkimme aina mielenkiinnolla myös muiden sovellusten rajapintojen integraatiomahdollisuuksia, joten kerro vain mitä ohjelmistoa käytät, niin selvitämme asiaa. Huomioi myös, että integraatioiden mahdollisuudet voivat hieman poiketa toisistaan järjestelmästä riippuen. Lue lisää mahdollisista integraatioista

Haluatko tutustua integraatioiden mahdollisuuksiin? Ota meihin yhteyttä, niin perehdytään tilanteeseenne yhdessä.

Pinterest
Eventilla Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Eventilla kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Projektinhallinta

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Eventilla kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eventilla - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eventilla - Muita referenssejä

Eventilla - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia