Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Wallas Diesel lämmittimet ja keitimet

ReferenssiWallas-Marin Oy on tunnettu, Suomen markkinoilla vakiintunut laadukkaiden ja uudistuvien diesel- ja kerosiinilämmittimien ja keittimien valmistaja. Lämmittimet on suunniteltu luotettaviksi ja energiaa säästäviksi. Wallaksen myynti ja tähän liittyvä palveluverkosto ulottuvat ympäri maailman, ja yrityksen vienti suuntautuukin useaan eri maanosaan.

Nextfour on tehnyt yhteistyötä Wallasin kanssa vuodesta 2016. Wallas etsi työhönsä parempaa elektroniikkaa ja ohjelmistoa, joka antaisi työskentelyyn enemmän jostavuutta. Tähän tarpeeseen kehitettiin Nextfourin kanssa helposti muunneltava alusta, jonka avulla Wallas pystyy käyttämään samaa elektroniikkaa ja ohjelmistoa useissa eri lammittimissä.

Yhdessä Nextfour ja Wallas ovat myös kehittäneet pilvi-infrastruktuurin, jonka avulla loppukäyttäjät voivat kauko-ohjata lämmittimiä ja seurata niiden tilaa. Tämä pilveen rakennettu ratkaisu on tärkeä työkalu Wallakselle lämmittimien valmistajana, jotta he pystyvät paremmin diagnosoimaan ja ratkaisemaan mahdolliset ongelmat asennetuissa lämmittimissä. Koska lämmittimiä asennetaan maailman eri kolkissa, eri ongelmien ratkaiseminen etänä on helpp ja hyödyllinen ratkaisu sekä loppukäyttäjälle, että valmistajalle.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nextfour Group logo

Tiedot

Tilaaja: Wallas-Marin
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextfour Group kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

IoT
Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

IT

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

tuotekehitys
pilviratkaisu
pilviratkaisut
sulautetut järjestelmät
wallas

Siirry yrityksen profiiliin Nextfour Group kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextfour Group - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Nextfour Group - Muita referenssejä

Nextfour Group - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia