Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vuoden Tietoturvapäällikkö® 2022 on valittu

BloggausTIVIAn jäsenyhdistys Tietoturva ry julkisti Vuoden Tietoturvapäällikön valinnan Tietoturvakatsaus 2022 -webinaarissa 30. elokuuta 2022. Vuoden Tietoturvapäällikkö® 2022 on Teemu Ylhäisi.

Teemu Ylhäisi on toiminut OP:n tietoturvajohtajana vuodesta 2017. Ylhäisin aikana OP:n tietoturvahenkilöstön lukumäärä ja budjetti ovat kasvaneet 2,5-kertaiseksi. Hän on onnistunut siinä, mistä vain moni tietoturvajohtaja puhuu ja unelmoi: tietoturva on OP Ryhmässä koko henkilöstön vastuulla ja tietoturvan huomiointi on sisäänrakennettuna niin liiketoiminnan kuin kehittämisen prosesseihin. Ylhäisi osallistuu aktiivisesti OP:n ulkopuolella tietoturvafoorumeiden toimintaan ja on arvostettu esiintyjä.

Tietoturva ry tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaninsa Arrow ECS:n kanssa Teemulle veloituksettoman Certified Ethical Hacker (CEHv11) -kurssin sekä vuoden veloituksettoman henkilöjäsenyyden Tietoturva ry:ssä.

Lue koko uutinen Tietoturva ry:n sivuilta

Tietoturva ry on Suomen suurin tietoturva-ammattilaisten verkosto. Yhdistyksen keskeisenä tavoitteena on toimia yhteistoiminnan edistäjänä tietoturva-alalla ja jäsentensä yhdyssiteenä, sekä edistää hyvien tietoturvatapojen noudattamista kaikilla tietoturvan osa-alueilla. Yhdistys tukee myös jäsenistön ammattitaidon kehittymistä.

Tietoturva ry on TIVIAn jäsenyhdistys. Lue lisää TIVIAn jäsenyhdistyksistä.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia