Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vuoden Tietoturvapäällikkö® 2022 on valittu

BloggausTIVIAn jäsenyhdistys Tietoturva ry julkisti Vuoden Tietoturvapäällikön valinnan Tietoturvakatsaus 2022 -webinaarissa 30. elokuuta 2022. Vuoden Tietoturvapäällikkö® 2022 on Teemu Ylhäisi.

Teemu Ylhäisi on toiminut OP:n tietoturvajohtajana vuodesta 2017. Ylhäisin aikana OP:n tietoturvahenkilöstön lukumäärä ja budjetti ovat kasvaneet 2,5-kertaiseksi. Hän on onnistunut siinä, mistä vain moni tietoturvajohtaja puhuu ja unelmoi: tietoturva on OP Ryhmässä koko henkilöstön vastuulla ja tietoturvan huomiointi on sisäänrakennettuna niin liiketoiminnan kuin kehittämisen prosesseihin. Ylhäisi osallistuu aktiivisesti OP:n ulkopuolella tietoturvafoorumeiden toimintaan ja on arvostettu esiintyjä.

Tietoturva ry tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaninsa Arrow ECS:n kanssa Teemulle veloituksettoman Certified Ethical Hacker (CEHv11) -kurssin sekä vuoden veloituksettoman henkilöjäsenyyden Tietoturva ry:ssä.

Lue koko uutinen Tietoturva ry:n sivuilta

Tietoturva ry on Suomen suurin tietoturva-ammattilaisten verkosto. Yhdistyksen keskeisenä tavoitteena on toimia yhteistoiminnan edistäjänä tietoturva-alalla ja jäsentensä yhdyssiteenä, sekä edistää hyvien tietoturvatapojen noudattamista kaikilla tietoturvan osa-alueilla. Yhdistys tukee myös jäsenistön ammattitaidon kehittymistä.

Tietoturva ry on TIVIAn jäsenyhdistys. Lue lisää TIVIAn jäsenyhdistyksistä.

Pinterest
TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Tietoturva

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset - Muita referenssejä

TIVIA - Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia