Vuoden ravintola 2017 panostaa laatuun joka osa-alueella

ReferenssiSuomen Gastronominen Seura on myöntänyt Vuoden ravintola 2017 -tunnustuksen ravintola Grönille. Kasvipohjaisen kortteliravintolan annokset syntyvät pohjoismaisista raaka-aineista ja siitä mitä luonnossa minäkin vuodenaikana on tarjolla. Talven varalle ravintola säilöö ja kuivattaa villiyrttejä, sieniä ja marjoja. Ravintola Grön on Lauri Kähkösen ja Toni Kostianin ensimmäinen oma ravintola. Pienessä 24 paikkaisessa ravintolassa on avokeittiö, skandinaavinen sisustus ja rento tunnelma.

Nykyaikainen kassaratkaisu laadukkaan ravintolaliiketoiminnan taustalla

Grönissä osataan yllättää asiakas paitsi erinomaisella ruualla, myös loistavalla palvelulla. - Vaikka henkilökunnan ammattitaito on tärkeimmässä roolissa asiakaspalvelutilanteissa, tärkeänä tukena taustalla on toimiva kassajärjestelmä, joka nopeuttaa ja helpottaa palvelua. Olemme tehneet Winposin kanssa yhteistyötä nyt puolitoista vuotta ja olemme olleet ehdottomasti tyytyväisiä järjestelmään ja palveluun kertoo Ravintola Grönin toinen omistaja Lauri Kähkönen.

- Winpos sopii niin pienille ravintoloille kuin suuriin ketjuympäristöihin. Kassaratkaisu muotoutuu aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan ja sitä voidaan helposti laajentaa uusilla ominaisuuksia, toimipaikoilla tai liitännöillä. Grönillä on käytössään Winposin perusravintolaversio, kertoo Winposin myyntipäällikkö Reijo Rantanen ja jatkaa, - Grön on oiva esimerkki siitä, kun kaikilla osa-alueilla on onnistuttu. Loistava ruokakaan ei takaa onnistumista, jos annokset eivät löydä ajoissa pöytiin asti, sanoo Rantanen. Myös miljöö ja persoonallisuus ovat tärkeitä. Lauri Kähkönen kehottaakin ravintoloita rohkeammin toteuttamaan persoonallisia visioitaan. - Tällä hetkellä alalla on tosi hieno meininki ja paljon persoonallisia uusia paikkoja, intoilee Kähkönen.


Ravintola-alalla kiinnitetty yhä enemmän huomiota palvelun nopeuttamiseen

- Winpos on kuunnellut ravintola-asiakkaidensa toiveita ja kehittänyt lisätoimintoja ruoka- ja juomatilausten käsittelyn nopeuttamiseksi. Winposin ratkaisussa asiakkaiden tilaukset saapuvat keittiöön entistä nopeammin ja selkeämpänä. Vaihtoehtoisesti tai yhdistelmänä voimme tarjota sekä keittiön tilauskirjoittimia ja / tai keittiötilausnäyttöjä. Jokainen säästetty sekunti kertautuu ja merkitsee kokonaisuutena säästöjä henkilökuntakustannuksissa sekä nopeuttaa ja siten parantaa asiakaspalvelua ja asiakaskiertoa, toteaa Winposin myyntipäällikkö Reijo Rantanen.
Uudet toiminnot kiinnostavat myös Kähköstä. - Grön elää ja kehittyy koko ajan. Pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme ja palveluamme siihen suuntaan että, ravintolaelämyksestä tulisi entistä mielenkiintoisempi.

Kuva: Tomi Setälä, Julkaistu 16.05.2017

Suosittelija:

Olemme tehneet Winposin kanssa yhteistyötä nyt puolitoista vuotta ja olemme olleet ehdottomasti tyytyväisiä järjestelmään ja palveluun

Lauri Kähkönen, Restaurant Grön

Pinterest
Referenssin infoboxi
Winpos Oy

Tiedot

Tilaaja: Restaurant Grön
Ajankohta: 2015 -

Lisätietoja

Winpos Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
Myynti
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Maksaminen
Ohjelmistokehitys

Teknologia

Windows

Toimialakokemus

Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Valmisohjelmisto

Omat tagit

kassajärjestelmä
kassajärjestelmät
ravintolajärjestelmä

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Winpos Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Winpos - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Winpos - Muita referenssejä

Winpos - Muita julkaisuja

Siirry Winpos Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Suomen Partiolaiset hakee digitaalisten ratkaisujen suunnittelijaa
Ulkomaiset ohjelmisto-osaajat haluavat tulla Suomeen, mutta muuttaminen on aina iso askel
Suurimmat teknologiakentän yrityskaupat kautta aikojen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia