Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VTT - QualityFirst helpottaa arkeamme

Referenssi

Teknologian tutkimuskeskus VTT Oy tuottaa kilpailukykyä lisääviä tutkimus- ja innovaatiopalveluja. Laadunhallintaa parantaakseen VTT otti käyttöönsä Innofactorin QualityFirst-järjestelmän, joka on osoittautunut tarpeelliseksi ja vastannut sille asetettuihin odotuksiin. Innofactor Oyj on pohjoismainen digitalisaation ja pilviratkaisujen toteuttaja, joka palvelee eri toimialoja. Innofactorin asiakaskunta koostuu yrityksistä sekä julkishallinnon ja kolmannen sektorin organisaatioista.

"Innofactor oli sovelluskumppanimme jo aikaisemmin, joten meille oli luontevaa tutustua sen QualityFirst-työkaluun", VTT:n laatupäällikkö Anneli Karttunen avaa.

Ylläpitotyökalu on kompakti ja monipuolinen

VTT hankki QualityFirst-tuotteen perinteiseksi laadunhallinnan ja laatujärjestelmän ylläpitotyökaluksi. Lisäksi järjestelmää käytetään helpottamaan työturvallisuuteen liittyvien havaintojen kirjaamista, seurantaa ja raportointia.

"Meillä QualityFirst on tarkoitettu käytettäväksi kaikille. Sen kautta hoidetaan auditointeja ja poikkeamia, jaetaan henkilöstön ohjeistuksia sekä annetaan palautetta ja kehitysehdotuksia", Karttunen selventää.

"Järjestelmään tallennetaan myös dokumentteja ja sertifikaatteja sekä erilaisia toiminnan ja prosessien kuvauksia. Se helpottaa arkeamme", laatuinsinööri Päivi Kylmäkorpi lisää.

Tuote on osoittanut tarpeellisuutensa

Karttusen mukaan QualityFirst on kompakti kokonaisuus, jolla sertifioidun järjestelmän edellyttämät asiat on mahdollista hallita monipuolisesti. Kylmäkorpi ja Karttunen kiittävät järjestelmää sen käyttäjäystävällisyydestä ja visuaalisuudesta.

"Tuote on osoittanut meille tarpeellisuutensa, koska aikaisemmin emme pystyneet hallinnoimaan asioita näin hyvin. Siinä mielessä olemme olleet tuotteeseen tyytyväisiä", Karttunen summaa.

Suosittelija:

"Tuote on osoittanut meille tarpeellisuutensa, koska aikaisemmin emme pystyneet hallinnoimaan asioita näin hyvin."

Anneli Karttunen, laatupäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: VTT

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö

Erikoisosaaminen

Auditointi

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

Laadunhallinta
raportointi
poikkeamat
laatujärjestelmät
QualityFirst

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia