logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

VR Verstas -intranet jatkaa kehittymistä

ReferenssiNykyajan intranet on enemmän kuin viestinnällinen portaali: se on palvelukokonaisuus, joka kytkee eri työkalut yhteen ja auttaa työntekijöitä tekemään työnsä paremmin. Jatkuvan kehittymisen ja käytön tukemisen avulla intraneteihin voidaan lisätä uusia toimintoja tarpeen mukaan ja sitä kautta kokonaishyödyistä saadaan entistä parempia.

VR Verstas jatkaa kehittymistä

Asiakkaamme VR Groupin intranet Verstas voitti Vuoden Paras Intranet -kilpailun tänä vuonna. Yhteistyöhön ja keskusteluun painottuva Verstas tarjoaa kaikille VR:läisille mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhdessä yritystä ja työpaikkaa, joka pystyy vastaamaan nykypäivän haasteisiin kiihtyvän muutoksen ja kiristyvän kilpailun maailmassa. Yhdessä konseptoitu ja toteutettu Verstas on pitkäjänteisen kumppanuuden tulos.

Verstas rikkoo monipuolisuudessaan perinteisen intranetin rajat. Se on nykypäivän Intranet myös siinä mielessä, ettei sen kehitys pysähtynyt projektin päätöskokoukseen. Pilvipohjaisena toteutuksena Verstas saa uusia ominaisuuksia joka kerta, kun O365 kehittyy ja tuo niitä käyttäjille. Tämän lisäksi VR seuraa kanssamme tarkasti sitä, mitä kaikkea uutta O365 tulee tarjoamaan: nyt, huomenna ja tulevaisuudessa. Tärkeää onkin, miten uudet toiminnot ja muutokset tulevat vaikuttamaan Verstaan käyttäjän arkeen ja kuinka muutoksesta viestitään ajoissa. Uusia piirteitä koekäytetään ennakkoympäristössä, jolloin tiedetään miten käyttäjiä pitää kouluttaa ennakkoon ja miten uusista työkaluista saadaan paras hyöty heti.

Palveluista ja toiminnoista työkaluiksi arkeen

O365 ja Azure tarjoavat paljon erilaisia palveluita, kuten PowerAppsin, Flown ja PowerBIn, jos vain muutama on mainittava. Näistä yhdessä asiakkaan kanssa innovoimalla löydetään sopivimmat työkalut ja tarkoitukset kehittyvään intranetiin. VR on ottamassa sisäisessä uutisoinnissa käyttöön mm. Swayn näyttävänä artikkelien julkaisutyökaluna. Harvoin digitaalinenkaan henkilöstölehti on näin hyvin ajan tasalla! Käyttäjiä ei pidä hukuttaa uusien työkalujen paljouteen tai teknologianäppäryyteen, vaan jokaiselle on oltava tarkoituksensa sekä tarinansa, jolloin käyttäjien on helppoa omaksua ne käyttöönsä. Vastausten löytäminen kysymykseen "Mitä hyötyä siitä on minulle?" luo hyvän pohjan kasvattaa muutoskyvykkyyttä ja lisää onnistumisen mahdollisuuksia.

Parasta Intranetiä on upeaa olla kehittämässä aktiivisen asiakkaan kanssa entistä paremmaksi!

Suosittelija:

Verstaan lähtökohtana ovat käyttäjät ja jatkuva kehittäminen. Verstas tarjoaa kaikille VR:läisille mahdollisuuden olla mukana kehittämässä yhdessä 154-vuotiaasta VR:stä yritystä ja työpaikkaa, joka pystyy vastaamaan nykypäivän haasteisiin niin asiakkaiden palvelussa kuin työnantajanakin. Koko hankkeen ajan on kiinnitetty erityistä huomiota uusien toimintatapojen käyttöönottoon ja omaksumiseen, ja yhteisöllisen toimintakulttuurin kehittäminen onkin noussut keskeiseksi teemaksi kehitettäessä pilvipalvelujen keskiössä olevaa sosiaalista intranetiä.

Sanna Keränen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Innofactor Oyj

Tiedot

Tilaaja: VR
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Vesa Nopanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Innofactor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Viestintä

Omat tagit

O365
Yammer
Sharepoint

Erikoisosaaminen

Arkkitehtuuri
Ketterät menetelmät
Webkehitys

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Teknologia

Microsoft

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Innofactor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Innofactor - Muita referenssejä

Innofactor - Muita bloggauksia

Siirry yrityksen profiiliin Innofactor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Rekrytointi.com Osaajapankki keräsi nopeasti 60 000 CV:tä tietokantaan
VR otti käyttöön koodarin vapaa-ajalla kehittämän ratkaisun flashittomaan lipunvaraukseen
Markkinointiteknologia tuottaa B2B-myynnille liidejä, mutta se edellyttää sisällöntuotantoa

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia