Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta

ReferenssiAsuntovälittäjä Kahdeksas päivä luottaa pilvipalveluihin

Kahdeksas päivä Oy on yksi Suomen suurimmista kiinteistövälitysalan yrityksistä, jossa työskentelee noin 100 kiinteistönvälittäjää. Asuntokauppoja syntyy keskimärin 2000 vuodessa. Vuonna 2016 aloittanut Kahdeksas päivä on jatkumoa Jussi Karppisen vuonna 2006 perustamalle Suomen Asuntopalvelut -yritykselle. Kahdeksas päivä syntyi, kun yritys halusi muuttaa toimintatapojaan vastaamaan nykypäivän asunnonostajien tarpeita. Asuntonäyttöjen lisäksi yritys tarjoaa lisäksi esimerkiksi muutto-, sisustus- ja väliaikaissäilytyspalveluita. Tavoitteena on vapauttaa asiakkaille aikaa ja antaa tunteen ylimääräisestä, kahdeksannesta viikonpäivästä.


Jussi Karppisen yritys on ollut Voicelinkin ensimmäisiä asiakkaita. Karppinen oli tutustunut Voicelinkin perustajiin jo aikaisemmin ja tiesi heidän osaamistasonsa sekä asiakaslähtöisen palveluasenteen. ”Kumppanin valintaa ei tarvinnut miettiä yhtään, valinta oli alusta alkaen selvä”, toteaa Jussi Karppinen.

Yhteistyö on kokonaisvaltaista
Voicelink toimittaa kiinteistönvälitysyritykselle kaikki laitteet sekä hoitaa työasemien, kannettavien, verkon ja palvelimien päivitykset ja ylläpidon. Työasemat toimitetaan esiasennettuina, käyttövalmiina. Myös tietoturvaohjelmiston asennukset on tehty valmiiksi. Näin työtekijä voi ottaa uuden koneen heti käyttöönsä. Tällä on iso merkitys, kun järjestelmällä on 120 käyttäjää eri toimipisteissä. Asiakkaan oman IT-tuen vastuulle jää lähinnä käyttäjien koulutus, opastus sekä infran kehitys.

VoiceLink vastaa koko IT-järjestelmän toimivuudesta
Vuonna 2015 projekti aloitettiin palvelimen ja palomuurin uusimisella. Palvelin sijoitettiin asiakkaan omiin tiloihin. Myöhemmin hankittiin uusia työasemia, kannettavia sekä langaton verkko. VoiceLinkin ylläpitosopimus takaa nopean avun vikatilanteissa, vasteaika on vain joitakin tunteja. VoiceLink hoitaa myös järjestelmän ylläpidon, päivitykset, tietoturvan sekä datan varmistuksen. Asianajotoimistossa on käytössä myös Office 365 -lisenssit. Yksi kumppani vastaa siis koko IT-järjestelmän toimivuudesta ja sen kehittämisestä.

Kahdeksannen päivän perus infra sijaitsee kahdella virtualisoidulla palvelimella, jotka sijaitsevat Voicelinkin konesalissa. Toinen on keskitetty tulostinpalvelin, ja toisella pyörii Active Directory. Office 365 on välittäjien tärkeä työkalu, samoin kuin Google Apps. Näin kaikki liiketoiminnan kannalta kriittinen tieto on keskitetty pilveen, josta käyttäjät hakevat tarvitsemansa sovellukset ja dokumentit.

”Turha byrokratia on karsittu palvelumallista pois”
Monet PK-yritykset arvostavat IT-kumppanin mutkatonta ja nopeaa asiakaspalvelua, jossa asiakasta ei laiteta jonoon odottamaan tikettinumeroa. ”Voicelinkillä on karsittu turha byrokratia pois. Saamme nopeasti osaavan asiantuntija-avun. Lisäksi järjestelmäämme kehitetään ennakoivasti, jolloin ratkaisu skaalautuu kasvun mukaan, ja pullokauloja ei pääse syntymään. Vikoja on ollut todella vähän”, kehuu toimitusjohtaja Karppinen.
Karppinen arvostaa myös Voicelinkin palvelumallin selkeyttä sekä läpinäkyvää, virheetöntä laskutusta: ”Laskutus perustuu sopimukseen, jossa palveluille on määritelty selkeät hinnat. Monissa isoissa IT-taloissa asiakasta pompotellaan tukitilanteissa helposti henkilöltä toiselle ja oikeaa vastuuhenkilöä on vaikea löytää. Näin riski virheille kasvaa, vasteaika pitenee ja palvelutaso kärsii. Voicelinkillä on hyvä dokumentaatio ja tietämys järjestelmästämme, jolloin asiantuntija tunnistaa ongelman nopeasti. Tämä on palvelumalli, jota suosittelen lämpimästi erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.”

Suosittelija:

Karppinen arvostaa myös Voicelinkin palvelumallin selkeyttä sekä läpinäkyvää, virheetöntä laskutusta: ”Laskutus perustuu sopimukseen, jossa palveluille on määritelty selkeät hinnat. Monissa isoissa IT-taloissa asiakasta pompotellaan tukitilanteissa helposti henkilöltä toiselle ja oikeaa vastuuhenkilöä on vaikea löytää. Näin riski virheille kasvaa, vasteaika pitenee ja palvelutaso kärsii. Voicelinkillä on hyvä dokumentaatio ja tietämys järjestelmästämme, jolloin asiantuntija tunnistaa ongelman nopeasti. Tämä on palvelumalli, jota suosittelen lämpimästi erityisesti pienille ja keskisuurille yrityksille.

Jussi Karppinen, Toimitusjohtaja

Pinterest
Referenssin infoboxi
Global VoiceLink GVL OY logo

Tiedot

Tilaaja: Kahdeksas päivä Oy
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Marko Tarvainen

Lisätietoja

Yritysprofiili Global VoiceLink GVL kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Markkinointi
Myynti
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
Konesalipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva
It-omaisuuden hallinta

Toimialakokemus

Kiinteistöala
Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Microsoft
Windows

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Huolto ja korjaus
Toteutustyö

Omat tagit

asiakaspalvelu
IT-palvelukokonaisuus
Sharepoint
Microsoft Office 365
O365
pilvipalvelut
integrointi
XaaS
iaas
paas
HP
Hp Gold Partner
WatchGuard
WatchGuard Gold Partner
F-Secure
F-Secure Gold Partner
Voicelink
Global Voicelink GVL Oy

Siirry yrityksen profiiliin Global VoiceLink GVL kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Global VoiceLink GVL - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Global VoiceLink GVL - Muita referenssejä

Global VoiceLink GVL - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia