Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

VoiceLink toimii kuin oma lääkäri. Tuntee, tutkii ja tekee diagnoosin nopeasti

ReferenssiAsianajotoimisto J. Rajamäki Oy palvelee yksityis- ja yritysasiakkaita kaikissa laki- ja oikeudenkäyntiasioissa. Asianajotoimiston erityisosaamista ovat kosteusvaurioiden ja hometalojen vastuukysymykset. Toimipisteet sijaitsevat Järvenpäässä, Mäntsälässä, Jyväskylässä ja Korpilahdella.


Asianajotoimisto J. Rajamäen ja VoiceLinkin yhteistyö alkoi lähes kuusi vuotta sitten.
Yrittäjä, asianajaja Juhani Rajamäelle oli suositeltu VoiceLinkin erinomaista osaamista ja palvelua. Kumppanuus on vuosien varrella laajentunut, ja nykyisin VoiceLink ylläpitää koko asianajotoimiston kahdeksan käyttäjän järjestelmää: verkkoa, palomuuria, tietoturvaa, laitteita sekä nimipalveluita. Järjestelmää valvotaan etäyhteyden kautta ja viat havaitaan heti. Käyttäjät voivat myös tarvittaessa ottaa yhteyttä tukipalveluun puhelimella tai sähköpostilla.

”Palvelimen varmistuksen on oltava kunnossa”
Palvelin sijaitsee fyysisesti asiakkaan omissa tiloissa. Palvelimella ovat kaikki käyttäjien tarvitsemat ohjelmistot ja dokumentit. Esimerkiksi saapuva posti skannataan palvelimelle ja kansioidaan. Juhani Rajamäki kertoo: ”Käräjäoikeudessa minulla ei ole enää mukana paperitulosteita. Muodostan kannettavaltani suojatun yhteyden palvelimen asiakirjoihin. Tarvittavat dokumentit ovat aina varmasti mukanani.” Palvelindata varmistetaan VoiceLinkin konesaliin. Lisäksi käytössä on erillinen nauha- ja levyvarmistus.

SIP-puheratkaisulla kustannussäästöjä ja parempaa asiakaspalvelua
VoiceLinkiltä hankittu verkkopohjainen SIP-puheratkaisu säästää kustannuksia ja parantaa henkilöstön tavoitettavuutta. Sisäpuhelut eri toimipisteiden välillä ovat ilmaisia. Sihteeri voi yhdistää toimistosta puheluita asianajajien matkapuhelimiin, ja Office 365 -ratkaisun jaettujen kalenterien ansiosta läsnäolotiedot ovat saatavilla. Asiakaspalvelu toimii entistä paremmin uuden ratkaisun myötä.

”Voicelink toimii kuin Oma Lääkäri -palvelu”
Juhani Rajamäki: ”Olen erittäin tyytyväinen VoiceLinkin asiakaslähtöiseen palveluun, arvostan ketteryyttä. Asiantuntijat tuntevat järjestelmämme eikä minua pompotella henkilöltä toiselle; palvelun voisi rinnastaa omaan lääkäriin. Käytössä ei ole monesta isommasta talosta tuttua tikettijärjestelmää, vaan saamme avun nopeasti ja joustavasti. Suosittelen.”


Suosittelija:

Asianajaja Juhani Rajamäki: ”VoiceLink toimii kuin oma lääkäri. Tuntee, tutkii ja tekee diagnoosin nopeasti.” Olen erittäin tyytyväinen VoiceLinkin asiakaslähtöiseen palveluun, arvostan ketteryyttä. Asiantuntijat tuntevat järjestelmämme eikä minua pompotella henkilöltä toiselle; palvelun voisi rinnastaa omaan lääkäriin. Käytössä ei ole monesta isommasta talosta tuttua tikettijärjestelmää, vaan saamme avun nopeasti ja joustavasti. Suosittelen.

Juhani Rajamäki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Global VoiceLink GVL OY logo

Tiedot

Tilaaja: Asianajotoimisto J. Rajamäki Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Global VoiceLink GVL kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Myynti
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
It-infrapalvelut
It-omaisuuden hallinta
Pilvipalvelut / SaaS
Tietoturva

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Teknologia

Microsoft
Sharepoint
Windows

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Laitteet
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö

Omat tagit

Microsoft Office 365
O365
pilvipalvelut
integrointi
Sharepoint
It-Loppukäyttäjäpalvelut
IT-palvelukokonaisuus
XaaS
iaas
paas
HP
Hp Gold Partner
WatchGuard
WatchGuard Gold Partner
F-Secure
F-Secure Gold Partner
Voicelink
Global Voicelink GVL Oy

Siirry yrityksen profiiliin Global VoiceLink GVL kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Global VoiceLink GVL - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Global VoiceLink GVL - Muita referenssejä

Global VoiceLink GVL - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia