Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visuaalisen ilmeen uudistus ja verkkosivujen täysremppa

ReferenssiHedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto ry. on alan yrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö. Liiton tehtävänä on lisätä yrittäjien yhteistoimintaa ja kehittää maamme hedelmän- ja marjanviljelyä sekä huolehtia yleisten tuotantoedellytysten säilymisestä.

Meillä oli ilo päästä suunnittelemaan HML ry:lle uusi visuaalinen ilme logoineen, typografioineen ja verkkosivuineen. Perinteisen liiton imagoa ei ollut tarkoitus räjäyttää kokonaan uusiksi. Tavoitteena oli uudistaa ilme paremmin tähän päivään sopivaksi, tunnistettavalla tavalla. Toimialan ja tuotteiden värikkyys haluttiin tuoda osaksi uutta logoa. Raikkaus, eloisuus ja asiantuntevuus olivatkin ohjenuorana läpi koko suunnitteluprosessin. Verkkosivut kävivät läpi perusteellisen uudistuksen niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin teknisestikin. Verrattain laajan kokonaisuuden alustaksi valitsimme WordPress julkaisujärjestelmän. Erottuva, raikas ilme on kerännyt kiitoksia niin liiton jäseniltä kuin kuluttajiltakin.

Suosittelija:

”Lähdimme kehittämään ensin vain nettisivujamme, mutta projektin edetessä halusimme uudistaa koko brändimme logoa myöden. Mekiwin toimisto auttoi projektissa ja saimme mielestämme huikean kokonaisuuden. Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen ja olemme saaneet myös positiivista palautetta asiakkailtamme.”

Miika Ilomäki

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy logo

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Webkehitys

Teknologia

WordPress

Omat tagit

visuaalinen ilme
Logot
logosuunnittelu
nettisivut

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 2 asiantuntijaa.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia