Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Visuaalisen ilmeen uudistus ja verkkosivujen täysremppa

ReferenssiHedelmän- ja Marjanviljelijäin liitto ry. on alan yrittäjien valtakunnallinen toimialajärjestö. Liiton tehtävänä on lisätä yrittäjien yhteistoimintaa ja kehittää maamme hedelmän- ja marjanviljelyä sekä huolehtia yleisten tuotantoedellytysten säilymisestä.

Meillä oli ilo päästä suunnittelemaan HML ry:lle uusi visuaalinen ilme logoineen, typografioineen ja verkkosivuineen. Perinteisen liiton imagoa ei ollut tarkoitus räjäyttää kokonaan uusiksi. Tavoitteena oli uudistaa ilme paremmin tähän päivään sopivaksi, tunnistettavalla tavalla. Toimialan ja tuotteiden värikkyys haluttiin tuoda osaksi uutta logoa. Raikkaus, eloisuus ja asiantuntevuus olivatkin ohjenuorana läpi koko suunnitteluprosessin. Verkkosivut kävivät läpi perusteellisen uudistuksen niin visuaalisesti, sisällöllisesti kuin teknisestikin. Verrattain laajan kokonaisuuden alustaksi valitsimme WordPress julkaisujärjestelmän. Erottuva, raikas ilme on kerännyt kiitoksia niin liiton jäseniltä kuin kuluttajiltakin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
MeKiwi Oy

Tiedot

Lisätietoja

Yritysprofiili MeKiwi kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin MeKiwi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

MeKiwi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

MeKiwi - Muita referenssejä

MeKiwi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Teknologiayhtiöt IWA ja NXme yhdistyvät - uusi yli 100 asiantuntijaa työllistävä Oivan kasvaa koronasta huolimatta
Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia