Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visuaalinen ilme rohkealle startup -medialle

ReferenssiLoimme yhdessä Slushin kanssa brändin, joka rohkealla äänellään syventää kasvuyrittäjyys- ja teknologiakentillä käytävää keskustelua ja tarjoaa käytännön apua tulevaisuuden yrittäjille. Soakedin lukijoiden joukossa on Euroopan startup-skenen kirkkaimpia mielipidevaikuttajia kuten johtavia sijoittajia, suurien startupien johtoa, eturivin poliitikkoja ja bisnesjohtajia sekä teknologia- ja taloustoimittajia esimerkiksi Wiredista, Siftedistä, Forbesista ja Business Insiderista.

Slush on tunnettu visuaalisesta ilmeestään, joka nostaa sen omaan luokkaansa maailman startup-tapahtumien joukossa ja yllättää tapahtuman kävijät vuodesta toiseen. Luonnollisesti myös tavoitteet Slushin oman median designille olivat korkealla.

Tavoitteena oli luoda alusta, joka ei tunnu pelkältä Slush-tapahtuman blogilta tai maksetulta medialta. Soakedille lähdettiin luomaan alusta asti aivan omaa ilmettä. Lopulta sen keskeiseksi kilpailuvaltiksi muodostuikin erottuva, viimeistelty ja ajankohtainen design.

Erottuva, viimeistelty ja ajankohtainen design onnistui erinomaisesti ja on ehdottomasti Soaked by Slushin keskeisimpiä kilpailutekijöitä. Soakedia lukiessa ei voi unohtaa, millä sivustolla on.

Soakedin ulkoasu viestii myös loistavasti Slushin arvoja: se on painokas mutta raikas, nokkela ja hauska sekä maskuliiniseen tech-kentän kontekstissa viehättävän unisex ja kaunis. Se flirttailee sopivasti 2000-luvun alun internet-kulttuurille, mutta on samalla tarpeeksi yksinkertainen, jotta muutkin kuin diginatiivit osaavat navigoida sivulla.

Keskeisiä arvoja ja tekemisen tapoja Soakedille ovat myös uusiutuminen ja yllätyksellisyys. Tätä tukemaan sivustolle rakennettiin ratkaisuja, jotka mahdollistavat yllättävän uusiutumisen ilman suuria päivitysprojekteja myös designissa: brändivärejä on helppo vaihtaa ja logon fontti vaihtuu automaattisesti. Etusivu ja artikkelit on rakennettu joustavasti sisältöblokeilla, joilla pelaamalla myös tekstitoimittaja saa helposti sivulle uutta ilmettä.

Soaked by Slush julkaistiin 1.11.2019 ja se on kerännyt yli 60 000 sivukatselua. Houkutteleva design ja toimiva verkkopalvelu ovat yleisöpalautteen mukaan olleet monelle ensimmäinen syy tutkia Soakedin sisältöjä sekä suositella niitä muille. Ensimmäisinä kuukausina Soaked on päässyt kirkkaasti tavoitteisiinsa sekä lukijamäärissä että kiinnostuneissa yhteistyöehdotuksissa.

Yhteistyöpyyntöjä uuden, kiinnostavan brändin kanssa tulee niin paljon, että vain murto-osa voidaan toteuttaa. Useampi talous- ja teknologiamedia on tiedustellut mahdollisuutta yhteisiin juttu- ja markkinointiprojekteihin, suuryritykset ja startupit tarjoavat vieraskirjoituksia, ja sijoittajat sekä julkiset instituutiot pitchaavat aiheita. Esimerkiksi Tech.eu -media ja johtava eurooppalainen sijoitusyhtiö Atomico ovat myös oma-aloitteisesti jakaneet Soakedin sisältöjä podcastissa ja uutiskirjeessä valtaville yleisöilleen.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Evermade logo

Tiedot

Tilaaja: Slush
Ajankohta: 2019

Lisätietoja

Yritysprofiili Evermade kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Käyttöliittymäsuunnittelu
Webkehitys

Toimialakokemus

Media

Teknologia

WordPress

Siirry yrityksen profiiliin Evermade kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Evermade - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Evermade - Muita referenssejä

Evermade - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia