Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Visma Financial Solutions Oy kehittää toimintaansa kohti ketterämpää toimintamallia

ReferenssiOsana Nextconin ja Visma Consulting Oy:n pitkää ja tuloksekasta yhteistyötä Nextconille avautui mahdollisuus toimittaa palveluita Visma Financial Solutions Oy:lle. Visma Financial Solutions Oy valitsi Nextconin asiantuntijan projektipäälliköksi järjestelmäkehityshankkeeseensa. Hankkeen tavoitteena on kehittää Visma Financial Solutions ydinjärjestelmää ja samalla ottaa käyttöön jatkuvan kehittämisen malli (DevOps).

Visma Financial Solutions Oy huolehtii asiakkaidensa saatavien hallinnasta. Yritys on syntynyt useammasta alan yrityksestä. Tällä hetkellä tarve on fuusioida useita eri järjestelmiä ja samalla kehittää niitä. Tärkeimpinä kehittämisen kohteina on lisätä toimintojen automaatiota ja helpottaa uusien ominaisuuksien lisäämistä järjestelmiin. Tavoitteena on palvella Visma Financial Solutions Oy:n asiakaskuntaa entistä paremmin. Heille kehittämistyö tarkoittaa nopeampaa rahankiertoa ja luottotappioiden vähentymistä. Usein järjestelmiä joudutaan sovittamaan asiakkaiden prosesseihin, jolloin joustavuus ja uusien mallien kehittäminen on avainasemassa.

Nextconin johtava konsultti Sami Karjalainen toimii hankkeessa projektipäällikkönä valmentavalla otteella. Nextcon tuo hankkeeseen vankkaa osaamista erityisesti projektihallinnan ja uusien toimintamallien kehittämisen myötä. Vastaanotto on Visma Financial Solutions Oy:n asiantuntijoilla ollut innostunut. Projektinhallinnan työkalut on otettu tehokkaaseen käyttöön ja viestintä on parantunut.

– Asiantunteva ote ja osallistaminen ovat avainasemassa hankkeiden onnistumisessa. Kyseessä on liiketoiminnan kannalta kriittiset järjestelmät ja niiden onnistunut kehittäminen on avainasemassa asiakaspalvelumme ja liiketoimintamme kehittämisessä. Usean eri yrityksen toimintamallit, suuret kehitystarpeet ja asiakkaiden vaatimukset on kaikki hallittava kehittämisen kokonaisuudessa, sanoo Saku Vina, Visma Financial Solutions Oy:n IT-johtaja.

Kohti ketterämpää kehittämistä

Visma Financial Solutions Oy kuuluu Visma konserniin mutta toimii hyvin itsenäisesti. Näin ollen valmiita kehittämismalleja ei ole vaan toimintaa pystytään kehittämään itse toivottuun suuntaan. Visma Financial Solutions Oy:lla se tarkoittaa systemaattisempaa projektinhallinnan käyttöönottoa sekä Lean-mallisen johtamistyylin jalkauttamista. Kehittämistyön osana ratkaisut siirretään julkiseen Google-pilveen ja samalla käyttöön otetaan DevOps -kehittämismalli, joka tarkoittaa nopeampaa tuotantoon siirron kehittämissykliä.

Nextconin kanssa kehittämistyö on edennyt nopeasti

Visma Financial Solutions Oy:n tarve edetä kehittämistyössä oli nopea ja tuolloin todettiin, että rekrytointi on liian hidas löytää soveltuva asiantuntija. Tämän vuoksi päädyttiin Nextconin asiantuntijan käyttöön.

– Kehittämistyö on saanut vauhdikkaan alun ja toiminta on lähtenyt nopeasti siihen suuntaan mitä haluttiin. Projektien hallinta ja aikataulutus on saanut ryhtiä ja toimintaan on tullut läpinäkyvyyttä, sanoo Saku Vina.

– Jo yhteistyön alkumetreillä kävi selväksi, että tavoitteet hankkeen kokonaiskuvan selkeyttämiseksi tullaan saavuttamaan. Pienempiä osakokonaisuuksia kerrallaan kehitettäessä vaatimukset tarkemmista määrittelyistä tuovat puolestaan ennustettavuutta, joka on projektin ohjausryhmän näkökulmasta ensiarvoisen tärkeää. Positiivista palautetta olen kuullut myös liittyen intohimoiseen tekemisen kulttuuriin, sitä tarvitaan aina! Toteaa Visma Financial Solutions Oy:n toimitusjohtaja Petrus Hoikkala.

Suosittelija:

Jo yhteistyön alkumetreillä kävi selväksi, että tavoitteet hankkeen kokonaiskuvan selkeyttämiseksi tullaan saavuttamaan. Positiivista palautetta olen kuullut myös liittyen intohimoiseen tekemisen kulttuuriin, sitä tarvitaan aina!

Petrus Hoikkala

Pinterest
Referenssin infoboxi
Nextcon Finland Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Visma Financial Solutions Oy
Ajankohta: 2020 - 2021
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Saku Vina

Lisätietoja

Yritysprofiili Nextcon Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Taloushallinto

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi

Omat tagit

Projektinhallinta ja -johtaminen

Siirry yrityksen profiiliin Nextcon Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Nextcon Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Nextcon Finland - Muita referenssejä

Nextcon Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia