Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Virtualisoimalla luodaan tehokkaampi yritys

Bloggaus

Virtualisoinnin avulla sovellukset ja käyttöjärjestelmät irrotetaan laitteistoista, minkä ansiosta käyttämätön kapasiteetti saadaan hyödynnettyä. Virtuaalisilla ja ohjelmistopohjaisilla palvelimilla järjestelmät voidaan automatisoida niin, että toimintoihin tarvitaan mahdollisimman vähän ihmistyötä. Näin säästetään kustannuksissa ja virheiden määrä vähenee.

Virtualisointi sopii useimmille yrityksille, koska sen avulla voidaan tehostaa sovellusten, käyttäjien ja konesalin toimintaa. Virtualisoinnilla voidaan optimoida yrityksen IT-toimintoja, jolloin IT-osaston työaika riittää uusiin innovatiivisiin tehtäviin ja yrityksen tuottavuus paranee. Virtualisoinnin ansiosta tarvitaan vähemmän laitteistoja, joten kustannusten säästön lisäksi säästetään myös tilaa ja sähköä. Yrityksen tuottavuus paranee, koska sovelluksia voidaan käyttää mistä vain. Virtualisoinnilla luodaan tehokkaampi yritys, jonka IT-järjestelmiä on helppo päivittää, sillä sovellukset voivat olla jatkuvasti käytössä.

Arrow ECS:lla on laaja valikoima virtualisointiratkaisuja, joista kokoamme laitteistot ja ohjelmistot sisältävät kokonaisuudet palvelinten, tallennuksen, työasemien sekä verkon virtualisointiin. Huomioimme suunnittelussa asiakkaan käyttötarpeen ja mitoitamme tarpeeseen sopivimman ratkaisun.

Pinterest
Arrow ECS Finland Oy  logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Arrow ECS Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Erikoisosaaminen

Palvelin- ja kapasiteettipalvelut
Pilvipalvelut / SaaS

Teknologia

Amazon Web Services
IBM

Tarjonnan tyyppi

Koulutus
Laitteet
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Arrow ECS Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Arrow ECS Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Arrow ECS Finland - Muita referenssejä

Arrow ECS Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia