Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vinkkejä palkitulta verkkokauppiaalta: Hyvät kuluttajakokemukset tuovat menestystä

ReferenssiPohjoismaiden suurimman rullalautailun verkkokaupan, SkatePron, voimakas kasvu on huomioitu useammalla verkkokauppa-alan palkinnolla. Erittäin vahva panostus asiakaskokemukseen on siivittänyt Tanskalaisyhtiön menestykseen.

“Ja voittaja on…SkatePro!” SkatePro voitti yllätyksekseen FDIH:n (Tanskan verkkokauppayhdistys) palkinnon vuotuisessa palkintogaalassa toukokuussa 2015. Kolme viikkoa myöhemmin saatu European E-commerce Awards hopeapalkinto yrittäjyyskategoriassa viimeistään vahvisti, että SkatePro:n strategia on ollut oikea.

“Verkkokauppa-alan palkinnot merkitsevät paljon meille. Se on suuri tunnustus kaikille työntekijöillemme, mutta asiakkaillemme palkinnot eivät ole iso juttu”, sanoo Carsten Schmidt, SkatePro:n osakas. Carsten Schmidtin mukaan erittäin vahva panostus asiakkaisiin erottaa heidät kilpailijoista:

”Keskitymme asiakkaisiin kaikessa mitä teemme ja tarjoamme. Uskomme, että asiakaskokemus on ratkaisevaa miksi asiakkaat ostavat meiltä. Tuotevalikoimamme, asiakaspalvelu, toimitustapavaihtoehdot ja maksutavat on sovitettu asiakkaidemme tarpeiden ja toiveiden mukaan. Optimoimme niitä jatkuvasti kysynnän ja uusien trendien mukaisesti”.

Tällä kokemuksella olemme myös avaamassa useita kivijalkakauppoja. Olemme aina tarjonneet asiakkaille mahdollisuuden noutaa ostoksensa itse Hinnerupin varastoltamme, koska monet asiakkaat haluavat testata tuotteita ennen ostamista. Pidemmällä asuvat asiakkaat haluavat myös testata tuotteita, joten siksi olemme avaamassa useita myymälöitä vastataksemme näihin odotuksiin.

Steffen Pasgaard, EDI-Softin kehitysjohtaja, pitää SkatePro:n asiakaskeskeistä strategiaa, erityisesti myymälöiden ja toimitusten osalta suurena inspiraation lähteenä.

Toimitukset, palautukset ja offline ovat ratkaisevia asiakkaille
Verkkokauppojen toimitusvaihtoehtojen tärkeyttä ei ole huomioitu tarpeeksi tänä päivänä. Hiljattain Iso-Britanniassa tehty tutkimus* osoittaa, että 48% asiakkaista poistuu verkkokaupoista mikäli toimitustapavaihtoehdot ovat puutteellisia.

“Kuluttajat odottavat valinnanvapautta toimitustapavaihtoehtojen valinnassa. Kun Tanskalainen verkkokauppa Cykelpartner.dk lisäsi useita toimitustapoja, heidän konversio lisääntyi 25%. Se on selkeä merkki siitä, että asiakkaat vaativat lisää vaihtoehtoisia toimitus- ja kuljetustapoja verkkokauppoihin”, Steffen Pasgaard sanoo.
”SkatePro:n suunnitelma useiden kivijalkakauppojen avaamiseksi on hyvä veto, koska asiakkaat voivat testata tuotteita”, Pasgaard jatkaa.

“Click & Collect ja monikanavaisuus ovat trendejä, jotka haastavat pelkästään verkossa myyvät yritykset, kuten Amazonin. Esimerkiksi Amerikkalainen Macy’s on saanut lisää markkinaosuutta yhdistämällä tavaratalot ja verkkomyynnin. Myymälästä tulee ikään kuin verkkokaupan näyttelytila ja varasto, josta asiakkaat voivat noutaa ja myös palauttaa ostoksensa. Myös hyvät palautusmahdollisuudet ovat ratkaisevia hyvän asiakaskokemuksen varmistamiseksi”, Steffen Pasgaard sanoo. Hän on vakuuttunut, että SkatePro tulee menestymään hyvin, koska he jatkuvasti onnistuvat poimimaan uusimpia trendejä markkinoilta ja mukautumaan asiakkaiden tarpeisiin ja toiveisiin.

Voimakasta kasvua hyvien tukitoimintojen ansiosta

SkatePro:n tulevaisuuden kuva on selkeästi määritelty. Palkittu yritys jatkaa voimakasta kasvuaan.

”Meillä on hyvät ja toimivat prosessit laajentuaksemme uusiin maihin, sisältäen mm. kielituen, kuljetushallinta-ohjelmiston, puhelintuen jne. Tämän ansioista meillä on parhaat edellytykset kasvuun uusilla markkina-alueilla. Olemme todella innoissamme uusien Ison-Britannian ja Ranskan verkkokauppojemme kehityksestä, koska ne ovat valtavia markkinoita verkkokaupalle”, Carsten Schmidt päättää.

*Amerikkalaisen Honeywellin tutkimus bit.ly/1fDSYx0

Suosittelija:

Carsten Schmidt, carsten@skatepro.dk, puhelin. +45 69 69 36 97

Pinterest
Referenssin infoboxi
Consignor Oy logo

Tiedot

Tilaaja: https://www.skatepro.dk/
Ajankohta: 2013 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Timo Heikkinen, EDI-Soft Finland Oy, timoh@edi-soft.fi, 040-5894400

Lisätietoja

Yritysprofiili Consignor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Myynti
Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Kuljetustenhallinta
Verkkokaupan logistiikka

Siirry yrityksen profiiliin Consignor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Consignor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Consignor - Muita referenssejä

Consignor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia