Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Villa Kukkumäki arvostaa Nappula-järjestelmän helppokäyttöisyyttä

ReferenssiLastensuojelun erityisyksikkö Villa Kukkumäki on käyttänyt Nappula-ohjelmistoa asiakastietojärjestelmänään vuodesta 2017, jolloin Villa Kukkumäki aloitti toimintansa.

”Meillä ei ollut edes harkinnassa muita ohjelmistoja. Nappulan valintaa puolsivat sen tuttuus ja helppokäyttöisyys. Se on käytännössä hyväksi koettu ratkaisu lasten arjen dokumentoimiseen”, Villa Kukkumäen yksikönjohtaja Essi Loukkola-Kajander sanoo.

Hyväksi tiedetty Nappula on ymmärrettävästi täyttänyt Villa Kukkumäen odotukset.

”Yksi suuri käytännön hyöty on ollut, että henkilöstö on entuudestaan osannut käyttää järjestelmää. Emme ole siten joutuneet esimerkiksi käyttämään koulutusmäärärahojamme Nappula-koulutukseen”, Loukkola-Kajander sanoo. Nappulan käyttöä voisi sen helppokäyttöisyyden ansiosta hänen mukaansa opettaa mainiosti itsekin, jos se ei olisi ollut kaikille entuudestaan tuttu.

”Olen käyttänyt ohjelmistoa vuosikaudet ja osallistunut sen kehittämistyöhön. Niinpä voin suositella Nappulaa lämpimästi muillekin”, Loukkola-Kajander sanoo. Hänen mukaansa Nappula on todennäköisesti ainoa ohjelmisto, joka palvelee lastensuojelun dokumentointia kokonaisvaltaisesti. Loukkola-Kajander on myös antanut Fastroille palautetta asiakaspalvelun kehittämiseksi, mikä on tärkeää tuotteen sujuvan käytön kannalta.

”Pidän erityisesti siitä, että ohjelmiston sisällä on mahdollista muokata toimintoja, esimerkiksi lomakkeita, juuri oman yksikön käytännön toimintaa mahdollisimman sujuvasti palveleviksi”, Essi Loukkola-Kajander sanoo.

Suosittelija:

Nappula on todennäköisesti ainoa ohjelmisto, joka palvelee lastensuojelun dokumentointia kokonaisvaltaisesti.

Essi Loukkola-Kajander, yksikönjohtaja, Villa Kukkumäki

Pinterest
Referenssin infoboxi
Fastroi Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Villa Kukkumäki
Ajankohta: 2017 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Fastroi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Integraatiot
Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Terveys- ja sosiaalipalvelut

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Fastroi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Fastroi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Fastroi - Muita referenssejä

Fastroi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia