Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vilkas ja 2ndChain yhteistyöhön

ReferenssiVilkkaan verkkokauppiaat samalle viivalle suurten kanssa


Verkkokauppojen tavarantoimittajaportaalin kehittänyt 2ndChain Oy ja verkkokauppaohjelmistotoimittaja Vilkas Group Oy ovat sopineet yhteistyön aloittamisesta. Yhteistyösopimuksen myötä Vilkas Groupin ohjelmistoa käyttävät asiakkaat voivat laajentaa verkkokauppansa tuotevalikoimaa lukuisien tavarantoimittajien ja kymmenientuhansien tuotteiden valikoimista.

Usein erityisesti pienempien suomalaisten verkkokauppojen haasteena on suppea valikoima. 2ndChain mahdollistaa kaiken kokoisille verkkokaupoille laajan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun. 2ndChainissa valmiit tuotetiedot sekä ajantasainen saatavuustieto päivittyvät automaattisesti verkkokauppaan. Verkkokauppias säästää huomattavasti aikaa ja rahaa myös siinä, että 2ndChainin kautta tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille. Verkkokauppias voikin näin keskittyä olennaiseen, eli markkinointiin ja asiakaspalveluun”, summaa Vilkas Groupin myyntijohtaja Timo Korvenoja yhteistyön hyödyistä verkkokaupoille.

2ndChain Oy:n toimitusjohtaja Jussi Huovinen on tyytyväinen yhteistyön tuomiin mahdollisuuksiin: ”Vilkas Groupin asiakaskunta Suomessa on erittäin laaja ja verkkokauppaohjelmisto perustuu maailmanlaajuisesti suosittuun ePages-ohjelmistoon, joten yhteistyö tarjoaa mahdollisuuden myös kansainvälistymiselle. Vilkas toimii aktiivisesti parantaakseen asiakkaidensa mahdollisuuksia tehdä parempaa liiketoimintaa verkossa mm. järjestämällä koulutustilaisuuksia ja tuomalla uusia palveluita kauppiaiden saataville. Olemme innostuneita mahdollisuudesta tarjota Vilkkaan verkkokauppiaille laajan valikoiman mm. kodin, keittiön ja vapaa-ajan tuotesegmenteissä, jonka myötä kauppiaat pystyvät kilpailemaan valikoimallaan tasapäisesti suurten verkkokauppiaiden kanssa.

Ohjelmistokehitystyö on aloitettu kesäkuussa ja pilotointi ensimmäisten Vilkas Groupin verkkokauppojen kanssa alkaa elo-syyskuussa. Tavoitteena on, että lokakuun loppuun mennessä 2ndChainin palvelu on saatavilla kaikille Vilkas Groupin verkkokauppa-asiakkaille osana ohjelmistopakettia. Kiinnostuneet verkkokauppiaat voivat ilmoittaa halusta osallistua järjestelmän käyttöönottoon jo pilotointivaiheessa.

Yrityksistä:

2ndChain Oy, perustettu 2013
Verkkokauppojen tavarantoimittajaportaali
www.2ndchain.com

Vilkas Group Oy, perustettu 1995
Suomen suosituin verkkokauppa-alustatoimittaja
www.vilkas.fi

Lisätietoja:

Toimitusjohtaja Jussi Huovinen
2ndChain Oy
etunimi.sukunimi@2ndchain.com
+358 45 139 1119

Myyntijohtaja Timo Korvenoja
Vilkas Group Oy
etunimi@vilkas.fi
+358 50 65013

Suosittelija:

Usein erityisesti pienempien suomalaisten verkkokauppojen haasteena on suppea valikoima. 2ndChain mahdollistaa kaiken kokoisille verkkokaupoille laajan tuotevalikoiman ja kilpailukykyisen hinnoittelun. 2ndChainissa valmiit tuotetiedot sekä ajantasainen saatavuustieto päivittyvät automaattisesti verkkokauppaan. Verkkokauppias säästää huomattavasti aikaa ja rahaa myös siinä, että 2ndChainin kautta tuotteet toimitetaan suoraan loppuasiakkaille. Verkkokauppias voikin näin keskittyä olennaiseen, eli markkinointiin ja asiakaspalveluun.

Timo Korvenoja, myyntijohtaja Vilkas Group

Pinterest
Referenssin infoboxi
2ndChain Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vilkas Group Oy
Ajankohta: 2015

Lisätietoja

Yritysprofiili 2ndChain kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Logistiikka
Supply chain management SCM

Erikoisosaaminen

Verkkokaupparatkaisut

Toimialakokemus

IT
Kauppa
Kuljetus, liikenne ja logistiikka

Omat tagit

B2B verkkokauppa
B2S verkkokauppa

Siirry yrityksen profiiliin 2ndChain kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

2ndChain - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

2ndChain - Muita referenssejä

2ndChain - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia