Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Viking Maltin sähköinen viljakauppapaikka BARBIN käyttöön ensimmäisenä Suomessa

ReferenssiViking Malt, yhdessä Cinia Solutions Oy:n ja saksalaisen ERP-toimittajansa Point Informationsverarbeitung und Consulting GmbH:n kanssa on rakentanut Suomeen ensimmäisen sähköisen viljakauppapaikan, jonka käyttöönotto alkaa asteittain syyskuun alussa.

Barbin-järjestelmä mahdollistaa viljelysopimusten teon ja viljan hintakiinnitykset sekä kuluvalle että tuleville satokausille sähköisesti sekä toimii mallastamon viljan hankinnan ja sopimusviljelijöiden välisenä tiedon siirtokanavana mm. ennakkonäytetietojen, kippiaikojen sekä vastaanotettujen kuormien kilojen ja laatutietojen osalta. Sopimusvahvistukset sekä mm. muutokset viljan hintanoteerauksissa välitetään tiedoksi suoraan viljelijöiden kännyköihin.

Ottamalla käyttöön nykyaikaisia tiedonsiirtovälineitä, Viking Malt tehostaa tiedonkulkua sopimusviljelijöidensä kanssa sekä nousee modernien viljakauppatapojen edelläkävijäksi Suomessa sekä myöhemmässä vaiheessa myös muissa Viking Maltin maissa. Viljakauppatoimintojen digitalisoinnin myötä kotimaisen mallasteollisuuden tavoite on parantaa suomalaisen mallasohraketjun tehokkuutta ja olla suomalaisen mallasohran viljelijän toimivin yhteistyökumppani myös tulevaisuudessa.


Viking Malt on Pohjois-Euroopan johtava panimoteollisuuden mallastoimittaja ja yksi johtavista erikoismaltaan valmistajista. Konsernin emoyhtiö, Viking Malt Oy, on yksityinen suomalainen yritys, jonka omistaa Polttimo Oy (62,5%) ja Lantmännen ek för (37,5 %). Pääkonttori sijaitsee Lahdessa ja toimintaa on Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Puolassa ja Liettuassa. Viking Malt -konsernin liikevaihto on noin 220 MEUR. Konsernin kotimarkkinat ovat Itämeren alueella ja yhtiöllä on vankka jalansija vienti-markkinoilla Euroopan ulkopuolella mm. Aasiassa, Latinalaisessa Amerikassa ja Afrikassa.

Suosittelija:

Sanna Kivelä, Hankintapäällikkö

Pinterest
Referenssin infoboxi
Cinia Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Viking Malt Oy
Ajankohta: 2016 -
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Petri Mähönen

Lisätietoja

Yritysprofiili Cinia kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys
Webkehitys

Toimialakokemus

Prosessiteollisuus
Raaka-aineet ja energia

Teknologia

Open source
Java
Linux

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Omat tagit

Kauppapaikka
digitalisointi
liiketoiminnan digitalisointi
Digitalisaatio
asiakaskohtaamisten digitalisaatio
digitalization

Siirry yrityksen profiiliin Cinia kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Cinia - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Cinia - Muita referenssejä

Cinia - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia