Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Viisikymppinen TIVIA Uusimaa

BloggausMillainen oli videoneuvottelu neljännesvuosisata sitten? Miten olisi suhtauduttu selfieen kuntosalilla? Voisitko jättää autosi Uber-ajoon työpäivän ajaksi?

TIVIAn toimitusjohtaja Janne Mustonen herätteli kysymyksillään TIVIA Uusimaan 50-vuotisjuhlaväkeä huomaamaan, miten teknologian kehityksen myötä moni asia on muuttunut ja muuttuu. Nykyisyydestä ja tulevaisuudesta hän mainitsi esimerkkeinä tekoälyn, Woltin, Slushin ja alustat. Kehitystä kuvastavat kattojärjestö TIVIAn nimenmuutokset vuoden 1953 Suomen reikäkorttiyhdistyksestä nykyiseen Tieto- ja viestintätekniikan ammattilaiset TIVIA ry:een. Yhteisön fokuksessa on kaikki piistä pilveen, alusta- ja kiertotalous sekä vastuullisuus.

TIVIAn hallituksen puheenjohtaja Juha Lappi painotti yhdistyksen roolia jäsenistön osaamisen kehittämisessä, verkostoitumisessa, kohtaamisten järjestämisessä ja tiedon jakamisessa. Kun koronapandemia iski, maamme työpaikoilla ja kouluissa opittiin nopeasti käyttämään etävälineitä. Sytykkeessä aktiivisesti vaikuttava Mitro Kivinen kertoi liittyneensä Hetkyyn, nykyiseen TIVIA Uusimaahan, jo opiskellessaan ATK-instituutissa, kun Hetky-aktiivi Jaakko Koskinen kannusti opiskelijoitaan mukaan yhdistykseen.

TIVIA Uusimaan 50-vuotispäiviä vietettiin tänä vuonna kahteen kertaan, edellä kuvattua pääjuhlaa marraskuussa juhlatila M6:ssa, ja kesäjuhlaa elokuussa Soutupaviljongissa, missä kuultiin Ville Availan juhlapuhe kiertotaloudesta ja osana sitä keskusteltiin mm. niukkuuden jakamisesta. Yhdistyksen Akva-verkoston 40-vuotishistoriikkia esittelivät Eija Kalliala, Paula Miinalainen ja Jari Petersen-Jessen. Historiikki löytyy pdf-muodossa TIVIA Uusimaan sivustolta Akva-verkoston kohdalta.

Molemmat juhlat avasi TIVIA Uusimaan hallituksen puheenjohtaja Merja Mattsson. Kesäjuhlassa meitä viihdytti koomikko Matti Patronen ja pääjuhlassa trubaduuri Carlo Polo. Ruuat ja juomat maistuivat, ja innokkaat keskustelut rönsyilivät. Tutustuimme toisiimme ja verkostoiduimme. Kiitos, TIVIA Uusimaa!

Teksti: Joona Haavisto, Merja Mattsson ja Eija Kalliala

Kuvat: Paula Miinalainen, Joona Haavisto

-----

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Omat tagit

TIVIA Uusimaa

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia