Viisi vinkkiä pienyrityksesi kasvattamiseksi

1. Käytä hyväksesi uutta tekniikkaa


Yrityksesi kasvattamiseen on monta tapaa. Yksi niistä on uuden tekniikan hyödyntäminen vähittäiskauppaliikkeessäsi – tämä auttaa kasvattamaan myyntiäsi, laajentamaan brändin tunnettuutta sekä nostamaan asiakaspalvelun tehokkuutta. Innovatiivisten ratkaisujen hyödyntäminen on avain menestykseen.

Viime aikoina monet yritykset – vähittäiskauppiaista isoihin myymäläketjuihin – ovat ottaneet käyttöön kassajärjestelmiä mobiililaitteisiinsa ja olleet hyvin tyytyväisiä mobiililaitteiden hyödyllisyyteen kassa-työkaluna.

iPadin käyttö myyntipiste-järjestelmänä tarjoaa entistä keskitetymmän ratkaisun menestyvään liiketoimintaan. iPad POS-järjestelmänä yhdistää monia etuja, kuten tehokkaamman asiakaspalvelun, yksikertaisen käytettävyyden ja kustannussäästöt. Ennen kaikkea, iPadin käyttö luo siistin vaikutelman, joka houkuttelee asiakkaita.

2. Pysy ajan tasalla yrityksesi datasta ja talousnumeroista

On välttämätöntä että jokainen yritys ja kauppias ymmärtää mitä numerot (data) kertoo yrityksen tilasta. Sopivan POS-järjestelmän (joka sisältää kaikki tarvittavat toiminnat) valinta auttaa tekemään paljon työtä Sinun puolestasi.

Löydä ratkaisu, joka antaa Sinulle arvokasta tietoa liikevaihdostasi. Analysoi raportteja ja kokeile uusia keinoja tehostaaksesi kaupankäyntiä ja kasvattaaksesi myyntiä.

Investoi järjestelmään, joka antaa tietoja asiakaskäyttäytymisestä – kuten ostohistoriasta ja palautetuista tuotteista. Kerää tietoa uusilta ja jo olemassa olevilta asiakkailta – luo kanta-asiakasohjelmia kehittääksesi kohdistettuja ja personalisoituja markkinointitarjouksia. Tutustu asiakkaisiisi.

3. Kehitä kotisivuasi

Tee kotisivustasi interaktiivisempi! Blogien ja foorumien avulla brändisi, tuotteesi ja palvelusi muuttuvat helpommin lähestyttäviksi. Käytä reagoivaa designia, postaa helposti luettavia kirjoituksia, kiinnostavaa ja ajankohtaista sisältöä kotisivullesi. Lisää sivullesi gallupeja, ladattavia dokumentteja ja asiakkaillesi osoitettuja uutiskirjeitä. Jokainen arvostaa ilmaista sisältöä verkosta. Tarjoa asiakkaillesi tätä.

4. Käytä hyväksesi sosiaalista mediaa

Totuus on se, että sosiaalinen media on tehokkain markkinointitapa, jos osaat käyttää hyväksesi sen kaikkia mahdollisuuksia. Käytä kaikkia mahdollisia kanavia – Facebook, Instagram, Twitter, Youtube, LinkedIn – mitä vain haluat. Strategiset postaukset kasvattavat sisällön näkyvyyttä ja ulottuvuutta. Ole luova, hauska ja muista aina – johdonmukaisuus on avain menestykseen.

5. Esittele tuotteitasi messuilla

Messut ovat erinomainen paikka yleisön tavoittamiseen, koska messuasiakkaat ovat jo valmiiksi kiinnostuneita yrityksesi tarjoamista tuotteista ja palveluista. Tämä antaa Sinulle mahdollisuuden tutustua asiakkaaseen henkilökohtaisemmin ja kehittää yrityksesi imagoa. Lisäksi voit tavata messuilla uusia myynti- ja asiakaskontakteja. Yhdet messut voivat tuottaa vuoden määrän markkinointiarvoa.Kokeile järjestelmää 30 päivää maksutta täällä.

ERPLY on kassajärjestelmä, jonka avulla voit hoitaa yrityksesi toiminnot tehokkaasti ja tyylikkäästi. Pilvipohjainen, liikkuvan liiketoiminnan mahdollistava ja helposti muokattava ERPLY palvelu helpottaa kassapisteillä toimintaa. Kassajärjestelmä on integroitavissa useimmille tableteille, Windows työasemille, älypuhelimille ja kassalaitteille. Voit tarkistaa myyntien tilanteen, hyödyntää asiakastietoja ja hallinnoida varastoa tai tuotteitasi liikkeellä ollessasi, eli missä ja milloin tahansa.

Lue lisää ERPLY:n kotisivuilta.

Löydät ERPLYn myös: Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä.


Bloggauksen infoboxi
Bloggaus
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin ERPLY:n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Asiakaspalvelu
Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Supply chain management SCM
Toiminnanohjaus ERP
Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Käyttäjähallinta
Maksaminen
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Verkkokaupparatkaisut
Android
iOS
Linux
Mac OS
Windows
Asiantuntijapalvelut
Hotelli, matkailu ja ravitsemus
Järjestöt ja yhdistykset
Kauppa
Urheilu, viihde ja virkistys
Koulutus
Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto
kassajärjestelmä kassajärjestelmät kassa kassaohjelma kassaohjelmisto pilvikassa Pilviteknologia pilvipalvelu Yrittäjyys yrittäjä yrittäminen PK-yritys yritys aloittava yrittäjä asiakashallinta Asiakas monikanavainen asiakaspalvelu asiakaskokemuksen kehittäminen Asiakassuhteiden hallinta kanta-asiakashallinta kanta-asiakkuus Varasto varaston hallinta varastonhallinta varaston ohjaus tuotehallinta kestävä ruuantuotanto pilvipohjainen pienyrittäjä mobiilikassa mobiilisovellus ERPLYKassa
Pinterest

Siirry yrityksen profiiliin Siirry ERPLY kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Muita julkaisuja ERPLY:lta

Siirry ERPLY kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Ohjelmistoalalla parhaiten tienaavat Helsingissä työskentelevät ammattilaiset
Apple on nyt biljoonan dollarin yritys
Teamit lupaa tuoda monikanavaisen myynnin kaikkien yritysten saataville

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia