logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Viisi syytä harkita hankinnasta maksuun -ratkaisua pilvipalveluna

BloggausPilvipalveluna toteutetut SaaS -ratkaisut ovat selkeästi yleistyneet yritysten käytössä. Pilvipalveluiden tuomat hyödyt tuottavuudessa, tietoturvallisuudessa ja kustannustehokkuudessa selittävät niiden suosiota.


SaaS voi tarjota joustavimman, turvallisimman ja skaalautuvimman vaihtoehdon hankinnasta maksuun -ratkaisuissa, vieden taloushallinnon ja hankinnan automaation seuraavalle tasolle. SaaS -ratkaisujen vetovoimalle on monia syitä, olit sitten vaihtamassa olemassa olevaa ratkaisua pilvipalveluun tai valitsemassa aivan uutta hankinnasta maksuun -ratkaisua.

Mitkä ovat viisi tärkeintä syytä harkita hankinnasta maksuun -ratkaisua pilvipalveluna?

1 – Yhteistyötä pilvessä
SaaS -ratkaisuilla ostoreskontran ja taloushallinnon osastot voivat tehdä yhteistyötä sijainnista riippumatta. Ratkaisuun pääsee verkkoselaimen kautta, joten kuluja voidaan hyväksyä vaikka hyväksyjä olisi poissa toimistolta. Tämä vähentää viiveitä ja voi auttaa saamaan aikaisen maksun alennuksia. Lisäksi pilvipohjaiset ratkaisut antavat koko tiimille pääsyn reaaliaikaisiin tietoihin, jotta kaikilla on yhteinen kuva tilanteesta.

2 – Ajansäästöä organisaatiolle
Hankinnasta maksuun -ratkaisu auttaa ostoreskontraa toimimaan tehokkaammin, mutta sen siirtäminen pilveen voi myös tuoda ajansäästöä koko organisaatiolle. SaaS -mallilla myös vältetään kalliit laiteinvestoinnit. IT-osasto välttyy monilta paineilta, koska sen ei tarvitse huolehtia ohjelman ja laitteiston päivittämisestä, muutostiedostoista tai vianetsinnästä.

3 – Parempaa tietoturvaa
Kun hankinnasta maksuun -ratkaisu viedään pilveen, siirretään sen ylläpito asiaan erikoistuneelle, ulkoiselle tiimille. Tämä tuo useita tietoturvaetuja: esimerkiksi muutokset tai korjaukset hoituvat automaattisesti. Monet viime vuosien tunnetuimmista ja vahingollisimmista tietoturvaiskuista ovat tapahtuneet viivästyneiden korjausten johdosta. Korjauksista huolehtiminen johtaa turvallisempaan ympäristöön. Monet hankinnasta maksuun -pilvipalvelut pohjautuvat alustoille kuten Microsoft Azure, joka takaa maailmanluokan tietoturvallisuuden.

4 – Joustavat toiminnot
SaaS -ratkaisut tarjoavat paljon joustavuutta. Jos tarpeesi muuttuvat, voidaan myös ratkaisua muuttaa niiden mukaisesti, kuten muokkaamalla tapahtumien volyymeja tai tietokannan käyttöä vaatimusten mukaan. SaaS -ratkaisu voidaan myös integroida muihin sovelluksiin. Liiketoiminnan kasvaessa ratkaisu skaalautuu sen mukaan ilman ylimääräisiä laiteinvestointeja.

5 – Kustannustehokkuus
Koska SaaS -ratkaisut eivät vaadi ennakkokustannuksia tai investointeja laitteistoon, ne ovat edullinen vaihtoehto kaiken kokoisille yrityksille. Skaalautuvuus mahdollistaa ratkaisun muokkaamisen yrityksen tarpeisiin ja budjettiin sopivaksi.

Tässä on vain muutama syy, miksi yritykset saattavat valita hankinnasta maksuun -ratkaisun pilvipalveluna. Kaikki nämä hyödyt ovat saatavilla Paletten pilvipalvelussa. Lue lisää PaletteOnline -ratkaisusta täältä.

Pinterest
Palette Software Oy

Lisätietoja

Palette Software Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Hankinta
Taloushallinto

Omat tagit

hankinnasta maksuun

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Palette Software Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Palette Software - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Palette Software - Muita referenssejä

Palette Software - Muita bloggauksia

Siirry Palette Software Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Milloin toimitusketjun hallintaan (SCM) tarvitaan ratkaisu toiminnanohjausjärjestelmän rinnalle?
Microsoft Dynamics 365-alustan mahdollisuudet aukeavat Digian Ratkaisuverstaalla
Pallaksen autiotuvalla syntyi tähtienvälinen ohjelmistoyritys, joka tuo freelancer-kulttuuria yritysmaailmaan

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia