Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Viisi askelta onnistuneeseen tiedonhallintaprojektiin

BloggausTiedonhallintaprojektilla vastataan yritysten dokumentin- ja tiedonhallinnan haasteisiin. Modernit tiedonhallinnan työkalut tuovatkin merkittäviä liiketoimintahyötyjä. Työ tehostuu ja sen laatu paranee. Tässä blogiartikkelissa annamme askeleet onnistuneeseen tiedonhallintaprojektiin.

Olemme kirjoittaneet aiheesta myös omaan blogiimme, lue se täältä!

Kartoita nykytila

Alkukartoituksen avulla voidaan perustellusti laatia tiedonhallinnan projektin tiekartta. Työ kannattaakin aloittaa niin sanotuista pikavoitoista, eli niistä tiedon- ja dokumentinhallinnan prosesseista, jotka aiheuttavat eniten manuaalista työtä. Liittyvätkö nämä teidän yrityksessänne ehkä sopimusten hallintaan tai kenties HR:n tiedonkäsittelyyn?

Lue blogistamme: selvitä ainakin nämä alkukartoituksessa

Hahmottele tavoitetila

Merkittävimmät tiedonhallinnan liiketoimintahyödyt ovat työn tehostuminen, kustannussäästöt sekä tiedonkäsittelyn laadukkuus. Yksi tärkeimmistä syistä panostaa yrityksen tiedon- ja dokumentinhallintaan on kuitenkin vaatimusten mukaisen toiminnan varmistaminen. Modernien tiedonhallinnan ratkaisujen kautta yrityksissä voidaan vastata tietoturvan ja -suojan uusiin vaatimuksiin.

Hyödynnä asiantuntijoita

Tiedonhallinnan projektit eivät ole niin suuria ja monimutkaisia, kuin aluksi saattaisi uskoa. Erityisesti osaavan asiantuntijakumppanin tai toteuttajan kanssa hanke etenee jouhevasti ja askel kerrallaan.

Etene vaiheittain

Tiedonhallinnan projektit tulevat hyvin harvoin valmiiksi kerralla. Siksi hyvä alkukartoitus onkin onnistuneen hankkeen perusjalka. Priorisoimalla tärkeimmät kehityskohteet, projektille saadaan paras takaisinmaksuaika. Sen lisäksi pienemmät välitavoitteet auttavat muun muassa henkilöstön sitouttamisessa, mikä onkin tärkeää jo heti projektin alkuvaiheesta lähtien.

Mitä kannattaa priorisoida? Lue koko artikkeli Canoraman blogista

Mittaa toimintaasi

Digitalisoitu tiedon- ja dokumentinhallinta mahdollistaa tiedonhallinnan proaktiivisen kehittämisen datan pohjalta. Tiedonhallintaprojektin yhteydessä organisaation ja toimintatapojen muutosta kannattaa seurata datan avulla. Mittaamisen kautta voidaan tunnistaa seuraavat tärkeimmät tiedonhallinnan kehityskohteet, sekä tietenkin osoittaa muutoksen vaikutukset liiketoimintaan.

Pinterest
Canorama Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Canorama kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR
Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Projektinhallinta
Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

Dokumenttien hallinta
Integraatiot
Laadunvarmistus
Ohjelmistokehitys
Sisällönhallinta

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Toteutustyö
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Canorama kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Canorama - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Canorama - Muita referenssejä

Canorama - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia