Vieläkö mietit mitä mobiilikäyttöjärjestelmää käytät tulevaisuudessa? Älä mieti pitkään. Microsoft, Apple vai Android?

Asiakkaita kohdatessa keskustelu kääntyy hyvin usein laitteiden käyttöjärjestelmään ja niiden elinkaareen. Yritysten mobiiliratkaisut on tehty parantamaan prosesseja ja edistämään liiketoimintaa. Ratkaisuilla on parannettu kilpailutilannetta markkinoilla muihin toimijoihin nähden. Näihin parannuksiin on investoitu tai investoidaan huomattavia summia rahaa - niin taustajärjestelmiin, mobiilisovelluksiin kuin laitteisiinkin.

Koska käytettävät mobiiliratkaisut ovat liiketoiminnalle kriittisiä, vaaditaan päätelaitteelta entistä enemmän ja laitteiden odotetaan olevan kuluttajalaitteiden näköisiä. Laitevalinnoissa valintaan vaikuttavat monet toiminnallisuuteen, kestävyyteen ja elinkaareen vaikuttavat asiat. Laitealustoissa eli käyttöjärjestelmissä on kuitenkin tällä hetkellä käynnissä suuri muutos, joka vaikuttaa asiakkaiden laitevalintoihin.


Bloggaus Vieläkö mietit mitä mobiilikäyttöjärjestelmää käytät tulevaisuudessa? Älä mieti pitkään. Microsoft, Apple vai Android?
Lisätietoja: Siirry yrityksen profiiliin Finn-ID Oy :n kotisivulle
Tagit
Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen
Toteutustyö
Valmisohjelmisto
mobiiliratkaisut
Pinterest

Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Seuraa Digitalisaatiokentän kehittymistä Suomen johtavien asiantuntijoiden haastatteluja ja asiantuntijakirjoituksia lukemalla

Digitaalisen palvelun kehitys vaatii tilaajan osallistamista
Asiakaskokemukset paljastivat Suomen parhaat ohjelmistotalot asiakkaille
Kymmenen verkkosovellusta kolmessa vuodessa - Altia ja Wunder löysivät ketterän kehityksen kulmakivet