Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Videoneuvottelun toimittajaksi valittiin ketterä ja luotettava kumppani

ReferenssiMaailmanlaajuisesti toimiva, rakennus- ja teknisiin eristeisiin erikoistunut Paroc uusi hiljattain videoneuvottelujärjestelmänsä. Videoneuvottelu on monitoimipaikkaiselle yritykselle tärkeä työkalu, jonka pitää toimia saumattomasti. Kun vanhan, ongelmallisen järjestelmän tilalle etsittiin uutta, valittiin toimittajaksi Praecom.

Paroc on ollut jo vuosia ahkera videoneuvottelupalveluiden käyttäjä niin sisäisten palavereiden kuin asiakasneuvotteluidenkin osalta. Vanhan, yli kahdeksan vuotta käytössä olleen, järjestelmän kanssa alkoi olla ongelmia, eikä toimittajan palvelutaso vastannut odotuksia.

– Lähdimme etsimään uusia laitteita ja niille sopivaa toimittajaa, jonka palvelutaso olisi entistä parempi. Kun kartoitimme vaihtoehtoja, Lifesizen-videoneuvottelulaitteiden edustaja Ruotsista otti meihin yhteyttä. Pian selvisi, että vastaavia laitteita Suomessa toimittaa Praecom, muistelee Parocin ICT-infrasta vastaava Markku Kuronen.

– Praecom vaikutti mielenkiintoiselta, pieneltä suomalaiselta yritykseltä, joka on keskittynyt juuri tähän asiaan. Me halusimme toimittajan, joka osaa hommansa kunnolla, ja tällä asialla Praecom onnistui meidät vakuuttamaan.

Räätälöity järjestelmä saatiin käyttöön kivuttomasti

Paroc oli tottunut vanhan järjestelmänsä kanssa tietynlaiseen toimintamalliin, jota haluttiin noudattaa myös uusien palveluiden kanssa. Palveluiden räätälöitävyys ja jatkuva tuki ovat Parocille tärkeitä tekijöitä.

– Vaikka uudet laitteet ovat hieman erilaiset, halusimme päästä mahdollisimman lähelle vanhaa toimintamallia, jotta järjestelmä on helppo ottaa käyttöön. Tämän haasteen Praecom ratkaisi hienosti – emme joutuneet järjestämään edes koulutuksia henkilökunnalle, Kuronen kehuu.

– Ongelmatilanteita varten meillä on käytössä numero, johon voimme soittaa puhelimella tai videoneuvottelujärjestelmällä. Praecom pääsee käsiksi laitteisiin ja järjestelmiin, joten avun saa nopeasti, jos haasteita tulee.

Saumatonta toimintaa eri palveluiden välillä

Suurin hyöty uudesta videoneuvottelujärjestelmästä Parocille on ollut sen yhteensopivuus Lync- ja Skype-ympäristöjen kanssa. Tämän ansiosta sisäiset neuvottelut ovat ketterämpiä ja ulkoisen asiakkaan saa videoneuvotteluun mukaan helposti.

– Ennen ulkopuolisia yhteyksiä jouduttiin erikseen tilaamaan. Nyt asiakkaalle voidaan jakaa pääsy yhden Internet-sivun kautta. Uusi järjestelmä on laadukas ja toimii moneen suuntaan saumattomasti.

– Voin ehdottomasti suositella kyseisiä laitteita ja Praecomia toimittajaksi. Asiakaspalvelu on ollut hyvää, palvelut ovat räätälöitävissä ja niihin pääsee kiinni eri järjestelmistä. Joustavuus on sana, joka kuvaa meidän ja Praecomin yhteistyötä hyvin, Kuronen summaa lopuksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Praecom Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Paroc
Ajankohta: 2017
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Jari Sikanen

Lisätietoja

Yritysprofiili Praecom kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto
Viestintä

Erikoisosaaminen

It-infra loppukäyttäjäpalvelut
Tietoliikennepalvelut

Toimialakokemus

Rakentaminen

Tarjonnan tyyppi

Laitteet
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Praecom kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Praecom - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Praecom - Muita referenssejä

Praecom - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia