Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Videoalusta ja suoratoistopalvelu

Tarjouspyyntö

Kansallinen hankintailmoitus (Tietopyyntö): Valtioneuvoston kanslia

Tällä tietopyynnöllä kartoitetaan, millaisia videoalusta- ja suoratoistopalveluratkaisuja ja niihin liittyviä tukipalveluja markkinoilla on saatavilla sekä niiden hintaa ja hinnoitteluperiaatteita. Samalla kartoitamme palvelun tulevaisuuden kehityssuuntia. Tietopyynnön kohteena on pääasiassa valtioneuvoston kanslian käyttämä videoalusta- ja suoratoistopalvelu. Tietopyynnön tavoitteena on saada kattavasti videoalustaa ja suoratoistopalvelua koskevaa tietoa, jotta myöhempi tarjouskilpailu voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisella tavalla. Tämä tietopyyntö ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, eikä käynnistä kilpailutusta vaan on osa markkinakartoitukseen liittyvää teknistä vuoropuhelua. Tämä asiakirja ei velvoita valtioneuvoston kanslian toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Pinterest

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia