Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Video: MAM-pilvitallennus jäkituotannon arkistoinnissa

BloggausProjektipäällikkömme Kristian Lauronen sai kunnian edustaa Media Tailoria Cloud Post -tapahtumassa. Pitämässään puheenvuorossa hän käsitteli kysymystä, miten Media Pocket integroituu saumattomasti pilvipohjaiseen jälkituotantosykliin sekä MAM- että pilvitallennusratkaisuna.

Pohjimmiltaan se, mikä tekee Media Pocketista erinomaisen jälkituotannossa, on sen laaja valikoima ominaisuuksia, jotka tekevät tästä pilvialustasta erittäin skaalautuvan ja tehokkaan arkistointiin. Tällä hetkellä pilvitallennustila pitää sisällään jo yli kahta miljoonaa tiedostoa ja projektia, ja määrä kasvaa ja laajenee päivittäin.

”Media Pocket tarjoaa saumattoman tavan arkistoida, hakea ja hallita kaikkia media-aineistojasi yhdessä pilvitallennustilassa. Paras osuus? Kaikki tapahtuu selaimessasi, joten voit valita joustavasti sijaintisi tai laitteesi”, Kristian korosti.

Koska tuotannot vaativat usein joustavuutta kaikilta osapuolilta, on varsin selvää, että teknisten ratkaisujen on oltava yhtä joustavia ja skaalautuvia, jos ei vielä enemmän.

Kristian korosti myös alustan turvallisuutta, nopeutta ja luotettavuutta. Mikä tärkeintä, Media Pocket tekee arkistoinnista järkevämpää ja tehokkaampaa.

”Olemme suunnitelleet Media Pocketin niin, että sen ansiosta arkistointi ja pilvitallennus on suosikkivaiheesi jälkituotannossa.”

Osallistuitpa tapahtumaan tai et, voit nyt katsoa Kristianin koko esityksen täältä. Älä epäröi ottaa yhteyttä, jos sinulle herää aiheesta kysyttävää!

Pinterest
Media Tailor Oy logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Media Tailor kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Supply chain management SCM
Viestintä

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS
Sisällönhallinta
Tekoäly (AI) ja koneoppiminen

Siirry yrityksen profiiliin Media Tailor kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Media Tailor - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 1 asiantuntijaa.

Media Tailor - Muita referenssejä

Media Tailor - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia