Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

VibeCatch on helpoin tapa seurata ja lisätä työhyvinvointia ja tuottavuutta

ReferenssiViestinnän ja vuorovaikutuksen merkitystä yrityksissä ei voi korostaa liikaa. Suuretkin ongelmat työpaikalla syntyvät usein siten, ettei viitsitä sanoa työtoverille häiritsevästä asiasta, koska ei haluta olla ikäviä eikä tarpeeksi alhaisen kynnyksen palautekanavia ole olemassa. Turhautumisen kierre kuitenkin alkaa ja sitä seuraa usein stressi, kyräily ja kuppikuntien muodostuminen. Työn tuottavuus ja tehokkuus laskevat nopeasti ja se näkyy yrityksen tuloksessa. Ilmapiiriä pitäisi tutkia ja epäkohtiin puuttua niiden varhaisessa vaiheessa jo ennen kuin ongelmia syntyy. 


 


QWL-analyysillä lisää tuottavuutta ja työhyvinvointia 

Työelämän laatu on tärkein tekijä inhimillisen pääoman tuottavuudelle. Hyvin hoidetussa yhtiössä työllä on imua ja työn ääressä käytetty aika on tehokasta. Tuottavuus ja työhyvinvointi kulkevat käsi kädessä - jos toinen on huono, toinenkin kärsii.

VibeCatch tarjoaa käyttäjälleen työn tuottavuutta ja työhyvinvointia mittaavan QWL-kysely- ja analyysityökalun. Työkalu on toteutettu yhteistyössä henkilöstön tuottavuuden kehittämisen asiantuntijan Mcompetence Oy:n kanssa ja perustuu tieteellisesti tutkittuun ja hyväksyttyyn QWL (Quality of Work Life) -menetelmään.

QWL-analyysistä näkee yrityksen tilanteen ja se kertoo, mitä ja miten organisaatiossa kannattaa parantaa, jotta työhyvinvointi ja tuottavuus nousevat. Analyysi kertoo myös suoraan euromääräisen tulosvaikutuksen, joka HR-toimenpiteillä saadaan aikaiseksi.


Kevytkyselyllä tiedät aina missä mennään 


QWL-kyselyn ja analyysin lisäksi VibeCatchin avulla voidaan luoda helposti myös omia kysymyksiä sisältävä kysely. Toistuvasti ajastettu kysely on tehty muutamassa minuutissa ja sen voi halutessaan liittää osaksi moniin yrityksissä käytettyihin viestintäratkaisuihin (Yammer, Slack ym.).

Kyselyyn vastaaminen onnistuu millä tahansa päätelaitteella ja vastaaminen kestää nopeimmillaan vain sekunteja. Kevytkyselystä on tullut yrityksissä suosittu tapa tehdä nopeita pulssimaisia kysymyksiä, esimerkiksi alkavan työviikon fiiliksiä seuraamaan.

Kerätyt tulokset ja analyysit voidaan jakaa myös suoraan kyselyn vastaajille kokonaisuudessaan tai osittain, esimerkiksi tietyltä aikajaksolta tai osastokohtaisesti jaoteltuna. 


Analyysistä suora tulosvaikutus 


VibeCatch laskee kerättyjen vastausten ja yrityksesi muutaman avainluvun avulla henkilöstöhyvinvoinnin muutosten euromääräisen vaikutuksen yrityksesi tulokseen.

Esimerkiksi Suomessa toimiva vähittäismyyntiketju paransi tulostaan merkittävästi QWL-analyysin avulla. Henkilöstön kehitystyössä mukana olleet myymälät tekivät koko konsernin tulosparannuksesta noin puolet. Näissä myymälöissä henkilöstön tuottavuus parani 2,6 %, myymälöiden liikevaihto lisääntyi 8 % ja katetuottoprosentti parani 24,8 %. Kehitystyön tuotto työntekijää kohti oli noin 4 700 €.

VibeCatch on saanut erittäin hyvän vastaanoton markkinoilla. Käyttäjiä on jo tuhansia ja uusia tulee lisää joka päivä. Kallein lisenssi maksaa kuukaudessa vain 2 dollaria työntekijältä ja säästöt voivat suurissa yrityksissä olla jopa miljoonia.Suosittelija:

Juha Huttunen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Rakettitiede Oy

Tiedot

Tilaaja: VibeCatch Oy
Ajankohta: 2015 - 2016
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Juha Huttunen

Lisätietoja

Yritysprofiili Rakettitiede kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

HR

Erikoisosaaminen

Analytiikka
Graafinen suunnittelu
Ketterät menetelmät
Käyttäjähallinta
Käyttöliittymäsuunnittelu
Mobiilikehitys
Ohjelmistokehitys
Pilvipalvelut / SaaS
Webkehitys

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Rakettitiede kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Rakettitiede - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Rakettitiede - Muita referenssejä

Rakettitiede - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Konversio-optimoinnilla pyritään lisäämään verkkosivujen konversiota
Digitalisaation mahdollisuuksia - Etenemispolkuja digitaalisen alustan kehittäjälle
Houmi auttaa kilpailuttamaan kiinteistövälittäjät ja remonttien tekijät

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia