Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vestre - Tavoitteena olla maailman ekologisin huonekaluvalmistaja

VideoNorjalainen huonekaluvalmistaja Vestre on 75 vuotisen historiansa aikana käynyt läpi paljon saavuttaakseen tavoitteensa tulla maailman ympäristöystävällisimmäksi huonekaluvalmistajaksi. Kestävä kehitys ei ole heille vain sanahelinää ja PR:ää. He työskentelevät johdonmukaisesti toteuttaakseen tavoitteensa konkreettisilla toimilla, joihin he toivovat inspiroivansa muitakin – niin yrityksiä kuin ihmisiäkin.

Siitä lähtien, kun Vestre uudelleenaloitti toimintansa vuonna 1988 konkurssihakemuksen jälkeen, sen painopiste on ollut yksinomaan ulkokalusteiden valmistuksessa. Alusta saakka laatu ja muotoilu ovat olleet tärkeimmät tekijät. Mutta he ovat lisänneet kilpailuvalteikseen kolmannen haaran – kestävyyden – jota he pitävät Bjørnstadin mukaan "laadun johdannaisena".

"Uskomme, että tämä laadun, muotoilun ja kestävyyden kolminaisuus on erittäin tehokas globaalille kasvulle, vaikka tuotamme Pohjoismaissa." -Øyvind Bjørnstad.

The Plus is a highly automated factory, a key strategy for increased efficiency and sustainability. Vestren huippumoderni tuotantotehdas The Plus on pitkälle automatisoitu.

Monitor G5 is an important part of becoming more efficient and sustainable at Vestre's The Plus factory.

Valmistavan teollisuudelle kehitetty Monitor G5 on tärkeä osa Vestren kokonaisvaltaista strategiaa - tehokkaampaa ja kestävämpää huomista. ERP-järjestelmän avulla Vestre pystyy yhdistämään verkostonsa toimijat. Järjestelmän avulla he onnistuvat varmistamaan saumattoman tiedonkulun koko konsernissa nostaen tuottavuutta.

Monitor ERP-järjestelmä kaikenkokoisille valmistusyrityksille

Monitor ERP-järjestelmä on joustava kokonaisratkaisu kaikenkokoisille valmistusyrityksille. Edistyksellinen toiminnanohjausjärjestelmämme tukee valmistusyritysten koko prosessiketjua. Lisäksi kaikki tärkeät tiedot tuotantoprosessista ovat saatavilla reaaliajassa. Tämä mahdollistaa nopean reagoinnin muutoksiin ja prosessien optimointiin.

Jos haluat lisätietoja Monitor ERP-järjestelmästä, ota meihin yhteyttä jo tänään. Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiisi ja näytämme, kuinka Monitor ERP-järjestelmä voi hyödyttää valmistusyritystäsi.

Lue lisää Monitor ERP-järjestelmästä: https://www.monitorerp.com/fi/erp-system/

Pinterest
Monitor ERP System Finland AB logo

Lisätietoja

Yritysprofiili Monitor ERP System Finland kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakkuudenhallinta CRM
BI ja raportointi
Hankinta
Myynti
Projektinhallinta
Taloushallinto
Toiminnanohjaus ERP
Tuotanto

Erikoisosaaminen

Integraatiot

Toimialakokemus

Valmistava teollisuus

Tarjonnan tyyppi

Johtamistyö
Konsultointi
Koulutus
Tuki- ja ylläpitotyö
Valmisohjelmisto

Omat tagit

Monitor ERP
MONITOR ERP System

Siirry yrityksen profiiliin Monitor ERP System Finland kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Monitor ERP System Finland - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Monitor ERP System Finland - Muita referenssejä

Monitor ERP System Finland - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia