Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Vestia käyttää MaterialPort Centeriä

Referenssi

Vestia Oy on 16 kunnan yhteisesti omistama Pohjois-Pohjanmaalla toimiva jätehuoltoyhtiö. Vestia vastaa lakisääteisten jätehuoltopalveluiden tarjoamisesta omistajakuntiensa alueella.

Vestia lähti yhdessä neljän muun kunnallisen jätehuoltoyhtiön ja Elenium Oy:n kanssa uudistamaan jätehuoltokeskusten toiminnasta vastaavia järjestelmiä yhteishankeella, jonka lopputuloksena kehitettiin ja otettiin käyttöön MaterialPort-toiminnanohjausjärjestelmä. 

MaterialPort Center Ylivieskan jätehuoltokeskuksessa

MaterialPort Center-toiminnanohjausjärjestelmä on käytössä Vestian Ylivieskan jätehuoltokeskuksessa. MaterialPort sisältää sähköisen siirtoasiakirjan, jonka avulla saapuvasta kuljetuksesta saadaan tieto järjestelmään jo ennen kuljetukseen siirtymistä. Sähköinen siirtoasiakirja helpottaa punnitustoimintoja käyttävien asiakkaiden ja Vestian asiakaspalvelijoiden työtä. Punnituksen voi tehdä kuljettaja mobiilisti tai asiakaspalvelija omalta päätteeltään. Mahdolliset kuormantarkastukset ja muutokset tuotetietoihin voidaan tehdä modernin ja helppokäyttöisen mobiili- tai desktop-käyttöliittymän kautta.

Muita merkittäviä ominaisuuksia ovat varastonhallintaan ja raportointiin liittyvät toiminnot, jotka helpottavat jätehuoltokeskuksen operointiin liittyvää työtä.

HALUATKO KUULLA TARKEMMIN VESTIAN KÄYTTÖTAPAUKSESTA? OTA YHTEYTTÄ!

Pinterest
Referenssin infoboxi
Elenium Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Vestia
Ajankohta: 2019 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Elenium kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Laatu, turvallisuus ja ympäristö
Logistiikka
Toiminnanohjaus ERP

Erikoisosaaminen

Ohjelmistokehitys

Toimialakokemus

Raaka-aineet ja energia

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö

Siirry yrityksen profiiliin Elenium kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Elenium - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Elenium - Muita referenssejä

Elenium - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia