Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Veronmaksajat – viestimällä verkkoon

ReferenssiVeronmaksajat eli Veronmaksajain Keskusliitto ry järjesti tänäkin vuonna Suomen suurimman yksityistalouden tapahtuman – Vero2020. Tapahtuman piti avata ovensa maaliskuussa Helsingin Finlandia-talolla, kunnes maailman myllerrys puuttui peliin. Veronmaksajien Keskusliitto kohtasi haasteen ja joutui pohtimaan uudenlaisia ratkaisuja, jotta koko tapahtumaa ei olisi pitänyt perua. Niinpä tämäkin valtaisa tilaisuus siirrettiin verkkoon.

Tapahtuman äkilliset muutokset tai siirtäminen verkkoon vaatii ennen kaikkea toimivaa viestintää. Aiemmin Veronmaksajat oli lähettänyt kutsuja tapahtumiinsa monin eri tavoin, esimerkiksi lehden välissä. Liitto sai kuitenkin tänä keväänä huokaista helpotuksesta, koska kaikki ilmoittautumiset oli keskitetty yhteen paikkaan. ”Onneksi hoidimme tänä vuonna suuren verotapahtumamme ilmoittautumiset kokonaan Eventillan kautta. Kuinka ihmeessä olisimme tehneet useamman tuhannen osallistujan tapahtuman peruuttamisjärjestelyt, jos sisään olisi edelleen päässyt paperilapulla?” toteaa kehityspäällikkö Jouni Junkkaala. ”Järjestelmä säästi valtavasti työtä ja esti painajaismaisen viestintähässäkän, kun pääsimme Eventillan kautta kertomaan kaikille osallistujille tulleista muutoksista.”

Liitto järjestää vuosittain myös veroiltoja sekä verokokouksia, joista osa oltiin jo aiemminkin toteutettu verkossa. Poikkeustilan aiheuttamat muutokset veivät nyt kaikki koulutukset ja veroillat verkkoon, webinaareiksi. ”Eventillan ansiosta pystyimme siirtämään osallistujatiedot vaivattomasti GoToWebinar-järjestelmään, joten yllättäen tullut muutos ei aiheuttanut kummempia lisätöitä.”

Vero2020 järjestettiin siis täysin verkossa. Tapahtuman striimi olikin todella suosittu. Kun tilanne sen myöhemmin sallii, jatkuvat liiton tapahtumat ja veroillat fyysisinä tapahtumina, mutta myös verkkotapahtumia tullaan hyödyntämään. Meidän veikkauksemme onkin, että webinaarit tulevat jatkossakin säilymään osana monen yrityksen tapahtumapakettia ja ottamaan isompaa roolia tapahtumakokonaisuuksista.

Suosittelija:

"Onneksi hoidimme tänä vuonna suuren verotapahtumamme ilmoittautumiset kokonaan Eventillan kautta. Järjestelmä säästi valtavasti työtä ja esti painajaismaisen viestintähässäkän, kun pääsimme Eventillan kautta kertomaan kaikille osallistujille tulleista muutoksista."

Jouni Junkkaala, Kehityspäällikkö, Veronmaksajat

Pinterest
Referenssin infoboxi
Eventilla Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Veronmaksajain Keskusliitto ry
Ajankohta: 2020 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Eventilla kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tietohallinto

Erikoisosaaminen

Pilvipalvelut / SaaS

Toimialakokemus

Järjestöt ja yhdistykset

Tarjonnan tyyppi

Valmisohjelmisto

Omat tagit

tapahtumanhallinta

Siirry yrityksen profiiliin Eventilla kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Eventilla - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Eventilla - Muita referenssejä

Eventilla - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia