Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkostot kuntoon

BloggausYksi TIVIAn uudistumisen kärjistä on ollut TIVIA-kumppaneiden kanssa tehtävä yhteistyö. Vuoden aikana mukaamme on lähtenyt yrityksiä Suomen ICT-alan kärkiteemoista kuten uudistuvan terveydenhuollon toimittajista, vihreiden ICT-ratkaisujen tekijöistä ja supertietokone-operaattoreista. Yhteisöstämme löytyy kyberturvan huippuyrityksiä ja osaajia ja muuttuva maailma vaatii meiltä jatkossa muidenkin teemojen nostamista. Myös korkeakoulut saavat kauttamme kansallista ja puolueetonta näkyvyyttä ja merkittäviä yhteistyömahdollisuuksia myös opiskelijoille.

Viestimme kärkiteemoista useissa kanavissamme ja olemme mukana kansallisissa kärkihankkeissa. Verkotamme ja rakennamme siltoja niin TIVIAn henkilöjäsenten kuin kumppanijäsenten kesken. TIVIAn lähes 30 teema-, alue- ja opiskelijayhdistystä toimivat osaamisverkostomme perustana. Konkreettisen yhteistyön alustana toimiminen ja kansallisten kärkiteemojen esillä pitäminen ja edistäminen ovatkin keskeisiä tehtäviämme puolueettomana Suomen suurimpana ICT-alan ammattilaisten yhteisönä.

40 vuotta on lyhyt aika historian kirjoissa, mutta siinä ajassa toteutui ICT:n räjähdysmäinen kasvu, joka muutti niin maailman talouden rakenteet kuin työnteon ja käyttäytymisen perustat. Olemme vasta aivan alussa digitalisoituvassa maailmassa, jossa tulevaisuudessa kaikki yritykset ovat myös ICT-taloja. Perinteiset ICT-talot joutuvat katsomaan tulevaisuutta uusin silmin, kun jopa Nokian johto esittää visioita hologrammein toteutetusta tulevaisuuden päätelaitteettomasta maailmasta. Teknologioiden kiihtyvässä kehitysvauhdissa, mutta myös kaikkien palveluiden digitalisaatiossa, tarvitsemme pelisääntöjä niin yksilösuojan, datan käytön kuin esimerkiksi ympäristökuormituksen osalta. Myös näissä teemoissa TIVIA on yhteisönä vaikuttamassa ja ottamassa kantaa jo lainsäädännön valmisteluvaiheissa.

Haastammekin edelleen mukaan uusia TIVIA-kumppaneita vaikuttamaan TIVIAn kasvuun ja kehittymiseen merkittävimpänä ICT-alan yhteisönä ja TIVIAn kautta vaikuttamaan koko digitaalisen Suomen kehittymiseen.

Janne Mustonen

toimitusjohtaja, TIVIA

LinkedIn

TIVIA News on TIVIAn jäsenlehti, jonka ensimmäinen numero ilmestyi kesäkuussa 2016. Lehti ilmestyy myös osana painettua Tivi-lehteä.

TIVIA Newsin artikkelit julkaistaan myös digitaalisina versioina TIVIAn verkkosivustolla, jossa ne ovat myös vapaasti luettavissa. Lisäksi TIVIA Newsin digitaalinen näköislehti on vapaasti luettavissa TIVIAn verkkosivustolla.

Pinterest
TIVIA ry logo

Lisätietoja

Yritysprofiili TIVIA ry kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin TIVIA ry kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

TIVIA ry - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

TIVIA ry - Muita referenssejä

TIVIA ry - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia