Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkostokumppanuus

ReferenssiOlemme toimineet jo Codemenin alkutaipaleelta asti verkostossa. Verkosto on merkittävästi auttanut meitä kovassa kasvussamme ja jatkossakin luotamme Codemen-verkostoon ja näemme sen tärkeänä osana liiketoimintaamme. Olemme päässeet Codemenin avulla pienenä yrityksenä osallistumaan isompiin hankkeisiin, joka on ollut tärkeää firman kannalta.

Suosittelija:

Olemme toimineet jo Codemenin alkutaipaleelta asti verkostossa. Verkosto on merkittävästi auttanut meitä kovassa kasvussamme ja jatkossakin luotamme Codemen-verkostoon ja näemme sen tärkeänä osana liiketoimintaamme. Olemme päässeet Codemenin avulla pienenä yrityksenä osallistumaan isompiin hankkeisiin, joka on ollut tärkeää firman kannalta.

Tuomas Kumpula, CEO

Pinterest
Referenssin infoboxi
Codemen Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Geniem Oy

Lisätietoja

Yritysprofiili Codemen kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Codemen kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Codemen - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Codemen - Muita referenssejä

Codemen - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia