logo
  • Etusivu
logo

Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkosivuprojekti taloushallinnon asiantuntijoille

ReferenssiTalousagentit Oy on kotimainen talousjohtamisen ja yhtiöhallinnon asiantuntija, joka tarjoaa laajan osaamisen avulla asiakaslähtöisiä ratkaisuja erilaisiin taloushallinnon tarpeisiin. Luotettavuus ja vuorovaikutteisuus ovat yhtiölle tärkeitä arvoja, joista pidetään kiinni.


Toteutimme Talousagenteille helppokäyttöiset ja joustavat verkkosivut, jotka toimivat yrityksen ensisijaisena yhteydenottokanavana. Verkkosivut ovat Talousagenttien historian ensimmäiset, joten saimme aloittaa suunnittelun puhtaalta pöydältä. Verkkosivuprojekteissa hyvä etukäteissuunnittelu on onnistumisen avaintekijä, joten sivujen tavoitteiksi asetettiin informatiivisuus sekä mutkaton käytettävyys niin käyttäjän kuin päivittäjänkin näkökulmasta.

Uusille käyttäjille halutaan kertoa ensisilmäyksellä yrityksen toiminnasta ja palveluista. Toteutuksessa keskityttiin erityisesti sivuston jouhevaan toimintaan, kuten niiden nopeaan latautuvuuteen. Sivuston navigointi ja selkeä visuaalisuus tekevät sivustosta miellyttävän käyttää sekä helpon hahmottaa. Raikas ja moderni ilme antaa yrityksestä ammattimaisen vaikutelman ja herättää luottamusta kävijöiden keskuudessa.

Talousagenttien verkkosivut on rakennettu WordPress-julkaisujärjestelmällä, joka mahdollistaa vaivattoman kehitystyön myös jatkossa. Lisäksi käyttöliittymä on selkeä, mikä tekee sisällön lisäämisen ja muokkaamisen helpoksi kaikentasoisille käyttäjille. WordPress on nykyisin yksi suosituimpia kotisivualustoja sisältäen hakukoneoptimoinnin sekä sivujen skaalautuvuuden kaikilla päätelaitteilla.

”Aloittavat pk-yritykset joutuvat usein tarkkaan miettimään mihin ensimmäiset pääomat investoidaan. Integral Oy:n kilpailukykyinen tarjous ja aikataulutus mahdollistivat meille nopean etenemisen verkkosivujen toteuttamisen osalta.

Projektin operatiivinen toteutus Integral Oy:n kanssa sujui todella ketterästi muun toiminnan ohessa ja ennen kaikkea aikataulussa. Projektin myötä ilmenneet lisätarpeet järjestyivät myös todella nopealla vasteella. Olen vakuuttunut Integral Oy:n teknisestä osaamisesta ja olemme erittäin tyytyväisiä myös visuaaliseen lopputulokseen.”

Kalle Kaikkonen
Johtava asiantuntija
Talousagentit Oy

Suosittelija:

Projektin operatiivinen toteutus Integral Oy:n kanssa sujui todella ketterästi muun toiminnan ohessa ja ennen kaikkea aikataulussa. Projektin myötä ilmenneet lisätarpeet järjestyivät myös todella nopealla vasteella. Olen vakuuttunut Integral Oy:n teknisestä osaamisesta ja olemme erittäin tyytyväisiä myös visuaaliseen lopputulokseen.

Kalle Kaikkonen

Pinterest
Referenssin infoboxi
Integral Oy

Tiedot

Tilaaja: Talousagentit Oy
Ajankohta: 2018

Lisätietoja

Integral Oy:n yritysprofiili Kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto

Omat tagit

verkkosivusto
Kotisivujen suunnittelu
Kotisivun optimointi

Erikoisosaaminen

Webkehitys

Teknologia

WordPress

Tarjonnan tyyppi

Toteutustyö
Valmisohjelmisto

Siirry yrityksen profiiliin Siirry Integral Oy kotisivuille Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Integral - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi premium-profiili näyttääksesi lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Integral - Muita referenssejä

Integral - Muita bloggauksia

Siirry Integral Oy kotisivuille Siirry yrityksen profiiliin Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Digiarvoa 2019-kilpailussa etsitään ideoita Suomen digitaalisen tulevaisuuden rakentamiseksi
Digibarometri 2019: Suomi sijoittui jälleen vertailun kolmanneksi
Kaupunkiappis välittää tietoa palveluista ja edistää smart city-ajattelua

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia