Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkosivujen tulokset huomattavaan kasvuun - Travaille Oy

ReferenssiTravaille Oy on Uudellamaalla toimiva kattojen ja julkisivujen maalausurakoita tekevä yritys. Heidän toimintansa on kasvanut voimakkaasti koko toimintahistorian aikana. He halusivat panostaa edelleen voimakkaaseen kasvuun ja saada enemmän irti käyttämistään markkinointipanostuksista.

Yhteistyö lähti liikkeelle tarpeesta muuttaa verkkosivuille hankitut kävijät kontakteiksi. Tapaamisen ja laajemman kartoituksen jälkeen pääsimme tutustumaan Travaillen markkinointiin ja asiakashankintakanaviin. Analyysin jälkeen alkoi sivuston suunnittelu, jossa tärkeimpänä tavoitteena oli verkkosivun tulosten kasvattaminen. Toimenpiteinä oli sivuston yhdistäminen markkinointisanomaan, vakuuttavan ja helposti lähestyttävän yrityskuvan luominen sekä saumaton käyttökokemus.

Yhteydenottojen määrä nousi julkaisun jälkeen huomattavasti ja sivuston saavuttamat tavoitteet ylitettiin. Toimenpiteet verkkosivuilla maksoivat itsensä takaisin nopeasti, sillä markkinointiin sijoitetun pääoman tuotto saatiin kohoamaan paremman konversioasteen vaikutuksesta. Travaillen asiakkaat antoivat lisäksi paljon positiivista palautetta verkkosivuista.

Hyvien kokemusten myötä yhteistyö jatkuu edelleen. Kehityksen kärjessä pysyminen ja vahvan kilpailukyvyn saavuttaminen sekä ylläpitäminen tarvitsee usein kumppania ja erityisasiantuntemusta. Siksi meille on ollut ensiarvoisen tärkeää auttaa asiakastamme menestymään myös projektin jälkeen.

Tutustu meihin sivuiltamme tai tiedustele projektista.

Suosittelija:

“Sivusto toteutettiin tehokkaasti ja myynnillisesti. Sivuston tulokset kasvoivat selkeästi ja sivusto yhdistettynä markkinointikampanjaan tuotti heti julkaisemisensa jälkeen erinomaisia tuloksia. Lisäksi olemme saaneet asiakkailtamme runsaasti positiivista palautetta sivuistamme. Tulemme käyttämään Fiveä myös jatkossa ja voin ehdottomasti suositella heitä!”

Aleksi Peltokorpi, Toimitusjohtaja, Travaille Oy

Pinterest
Referenssin infoboxi
Five Agency Oy logo

Tiedot

Tilaaja: Travaille Oy
Ajankohta: 2014

Lisätietoja

Yritysprofiili Five Agency kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Markkinointi
Myynti
Projektinhallinta
Viestintä

Erikoisosaaminen

Graafinen suunnittelu
Integraatiot
Sisällönhallinta
Webkehitys

Toimialakokemus

Rakentaminen

Teknologia

Open source

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö
Koulutus

Omat tagit

responsiivisuus
WordPress
hakukoneoptimointi
myynninedistäminen
Analytiikka
Analyysit
Asiakaskokemuksen johtaminen
Avoin lähdekoodi
CMS
Liidien generointi

Siirry yrityksen profiiliin Five Agency kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Five Agency - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Five Agency - Muita referenssejä

Five Agency - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia