Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkopalveluiden ylläpito Affecton avustuksella

Referenssi

Suomen Urheiluliitto SUL:ilta löytyy yhteensä lähes 10 erilaista verkkosivustoa, joihin kuuluvat Suomen suosituimmat urheilun verkkopalvelut kuten yleisurheilu.fi, hcr.fi, hcm.fi ja ruotsiottelu.fi.

”Affecton palvelulla tehostamme merkittävästi useiden verkkopalveluidemme ylläpitoa”

Suomen Urheiluliitto SUL:ilta löytyy yhteensä lähes 10 erilaista verkkosivustoa, joihin kuuluvat Suomen suosituimmat urheilun verkkopalvelut kuten yleisurheilu.fi, hcr.fi, hcm.fi ja ruotsiottelu.fi. Sivustojen ylläpito oli aikaisemmin hajaantunut usean palveluntarjoajan hoidettavaksi, mikä teki verkkopalvelujen kehittämisestä hidasta ja kankeaa. Affecton kanssa tehty jatkuvan ylläpidon sopimusmalli, josta vastaa SULille nimetty oma palvelupäällikkö, mahdollistaa nyt kehitystarpeisiin vastaamisen heti saman päivän aikana.

– Suurin hyöty jatkuvasta palvelumallista meille on ehdottomasti ollut oma nimetty palvelupäällikkömme, jonka kanssa asioimme viikoittain. Affecton mallilla säästämme merkittävästi aikaa ja omia resursseja siinä, että palvelupäällikkömme tietää koko ajan meidän tarpeemme ja toiveemme sen sijaan, että vastaamassa oli joka kerta eri henkilö, tiedotusjohtaja Tapio Nevalainen SULista kiittelee.

”Palvelupäällikkömme Joona Lehikoinen on erittäin ammattitaitoinen ja hänen kanssa on helppo työskennellä.” – Tapio Nevalainen, Suomen Urheiluliitto SUL
Yhteen koottu tieto mahdollisti läpinäkyvyyden verkkokehittämisessä
Sysäys jatkuvan palvelumallin käyttöönotolle lähti tarpeesta yhdenmukaistaa koko verkkopalvelukokonaisuus sekä visuaalisesti että hallinnan osalta.

– Tarvitsimme tilanteeseen ratkaisua, sillä käyttäjiemme tarpeet muuttuvat nopeasti eikä meillä ole aika hukattavana turhaan edestakaiseen tiedon pallotteluun, Nevalainen kuvaa arkea ennen uudistusta.

Affectossa tilannetta lähdettiin ratkomaan keräämällä kaikki hajautunut tieto yhteen. Tarkoituksena oli vähentää mahdollisimman monen palveluntarjoajan tarvetta sekä keskittää sivustot ja nimipalvelut. Sisällöntuotannossa puolestaan pystytään nyt automaatioiden kautta hyödyntämään uutisen julkaisun jakelu kerralla useisiin palveluihin, kuten sosiaaliseen mediaan. Osana nykyistä palvelumallia käytetään pääasiassa pilvipalveluita.

– Lisäksi pystyimme yhdessä asiakkaan kanssa linjaamaan heille parhaiten sopivimman palvelumallin tulevaisuuden kehitystarpeita ajatellen, joka tässä tapauksessa tarkoitti jatkuvaa palvelumallia ja omaa palvelupäällikköä. Ilman yhteen kerättyä tietoa ja yhtenäistä teknistä avoimen lähdekoodin Drupal-alustaa se ei olisi ollut mahdollista, Affecton tekninen arkkitehti Antti Tuppurainen kertoo.

Nyt henkilökohtaisen palvelupäällikön kanssa kaikki sujuu jouhevasti. Olemme palvelumalliin todella tyytyväisiä!” – Tapio Nevalainen, Suomen Urheiluliitto SUL
Tiedon hajaantuneisuuden lisäksi usean palveluntarjoajan kanssa työskenteleminen oli SULille myös kustannusmielessä tehotonta.

– Järjestönä meillä ei ole suurta budjettia käytettävissämme verkkopalveluprojekteihin. Affecton kanssa pystymme kustannustehokkaasti ylläpitämään kaikkia verkkosivujamme ja silti hyödyntämään omaa palvelupäällikköä. Lisäksi palvelupäällikön tuoma ketteryys verkkopalvelujen kehittämisessä on meille ehdoton etu. Jatkuvan sopimusmallin ansiosta pystymme suuntaamaan Affecton kanssa määritellyn työajan niihin kehitystarpeisiin, jotka itse näemme tärkeiksi, hän lisää.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Affecto

Tiedot

Tilaaja: Suomen Urheiluliitto

Lisätietoja

Yritysprofiili Affecto kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Asiakaspalvelu
Viestintä

Toimialakokemus

Asiantuntijapalvelut
Urheilu, viihde ja virkistys

Teknologia

Drupal

Tarjonnan tyyppi

Huolto ja korjaus
Tuki- ja ylläpitotyö

Siirry yrityksen profiiliin Affecto kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Affecto - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Affecto - Muita referenssejä

Affecto - Muita bloggauksia

It- ja ohjelmistoalan työpaikat

Kaikki it-alan työpaikat »

Premium-asiakkaiden viimeisimmät referenssit

ite wikin referenssihaku »

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

WhatsApp on rikkonut kahden miljardin käyttäjän rajan
F-Securen Identity Theft Checker auttaa testaamaan, oletko joutunut tietovuotojen uhriksi
HubSpot tarjoaa yhden alustan asiakaskokemuksen rakentamiseen

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia