Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkopalvelu sekä arjessaan apua tarvitseville että palveluntarjoajille

Referenssi

Lähtökohdat

Kipinä HemmaKodille syntyi toistuvasta arjen ongelmasta: Kotiin oli vaikeaa löytää tekijöitä pieniin kodin remontteihin ja töihin. Pikkujutut eivät isoja yrityksiä kiinnosta tai ovat kalliita, eikä kaikkiin palveluihin erikoistuneita yrityksiä edes ole. Toisaalta somekanavissa on yksittäisiä omaa työtään tarjoavia mikroyrittäjiä – mökkitalkkareita, lumityöntekijöitä ja ikkunanpesijöitä, mutta näiden löytäminen on vaikeaa ja luotettavuuden arvioiminen mahdotonta. Samoin palkanmaksuun ja verotukseen liittyvät asiat vaativat perehtymistä sekä työn tarjoajalta että tilaajalta. Ongelma haluttiin ratkaista: yhdistää palveluntuottajat apua kaipaaviin kotitalouksiin ja helpottaa arkea. Tästä alkoi verkkopalvelun työstäminen.

Lähtökohtana palvelun kehittämiselle oli, että jos osaat woltata illallisen, osaat käyttää HemmaKotia!

Helppokäyttöisyyden lisäksi palvelusta löytyy monipuoliset toiminnot sekä palveluntuottajalle että tilaajalle, jotta kaikki onnistuu yhdellä vierailulla ja samasta paikasta. Alusta myös varmistaa palveluntuottajan luotettavuuden ja hoitaa rahaliikenteen tilaajalta työn tekijälle, jotta kaikki on helppoa ja turvallista molemmille osapuolille.

Toteutus

Kokonaisuus ei ole monoliittinen yksi kokonaisuus vaan se on jaettu pienempiin osiin esimerkiksi eri käyttäjäryhmien käyttöliittymien osalta (palveluntuottajat / palvelun tilaajat). Tämä mahdollistaa yksittäisten kokonaisuuden osien uusimisen tulevaisuudessa, ilman koko sovelluksen uudelleen kehittämistä.

Tietoturva oli rahaliikenteen vuoksi keskiössä projektin toteutuksessa. Finanssivalvonnan vaatima tietoturvan taso saavutettiin yhdessä tietoturvakonsultointia tarjoavan yhteistyökumppanin kanssa. Tämän pohjalta syntyneet prosessit toimivat myös jatkossa kehitettävien osien toteutuksen tietoturvan varmistamiseen.

HemmaKodin henkilöstö ylläpitää palvelua itsenäisesti omilla käyttäjätunnuksillaan. Alustan avulla HemmaKoti hallinnoi koko liiketoimintaansa, kuten esimerkiksi työkeikkojen välitystä, palveluntarjoajien hyväksymistä, rahaliikennettä sekä kommunikointia käyttäjien välillä.

Lue koko juttu täältä

Pinterest
Referenssin infoboxi
Kuuki logo

Tiedot

Tilaaja: Hemmakoti

Lisätietoja

Yritysprofiili Kuuki kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Kuuki kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Kuuki - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Kuuki - Muita referenssejä

Kuuki - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia