Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Verkkopalvelu mahdollistaa talon suunnittelun ja ostamisen verkosta

Referenssi
Bonskyn Kastellille toteuttama Osta talo verkosta -palvelu mahdollistaa Kastellin uusien Play-talomallien suunnittelun ja ostamisen verkosta. Verkkopalvelun myötä talon ostaminen on Kastellin asiakkaalle edullisempaa, helpompaa ja nopeampaa kuin tavanomaisen ostoprosessin kautta. Palvelu laskee asiakkaan ostokynnystä tekemällä rakentamisen aloittamisesta virtaviivaisempaa ja yksinkertaisempaa.

Bonskyn ja Kastelli-talojen yhteistyö alkoi keväällä 2016 ja on sen jälkeen jatkunut ansiokkaasti jatkuvan kehittämisen muodossa. Viimeisimpänä yhteistyöprojektina toteutettiin Osta talo verkosta -palvelu, joka mahdollistaa talon ostamisen verkosta.

-Ostaminen ja myyminen tapahtuu yhä enenevissä määrin verkossa ja Kastelli halusi tuoda tämän mahdollisuuden myös talokauppaan. Ensimmäisessä vaiheessa palvelussa on tarjolla kaksi uutta talomallia, joiden huonevalintoihin, sisustukseen ja lisävarusteisiin rakentaja pääsee vaikuttamaan, Bonskyn Janne Pirkola kertoo.
Palvelu keventää rakennusprojektia ja helpottaa ostamista

Talon ostaminen ja rakentaminen nähdään usein raskaana prosessina jo suunnittelusta lähtien – vaihtoehtoja on tuhansia ja loputtomalta tuntuvien valintojen tekeminen vie aikaa. Monelle talon ostajalle riittää, että saa vaikuttaa suuriin linjoihin eikä jokaista yksityiskohtaa tarvitse päästä valitsemaan itse. Osta talo verkosta -palvelussa valintojen tekeminen tapahtuu vakioiduissa raameissa ja talonsa voi suunnitella vaikka vartissa.

– Palvelussa on kyse fiilistelystä, halusta hahmotella, millainen se oma koti voisi olla. Palvelu tekee talon suunnittelun mahdollisimman helpoksi, kun suunnittelua ei tarvitse aloittaa tyhjältä pöydältä. Palvelussa asiakas pääsee valitsemaan vaihtoehdoista ja vaikuttamaan lopputulokseen.

Ostaminen ja myyminen tapahtuu yhä enenevissä määrin verkossa ja Kastelli halusi tuoda tämän mahdollisuuden myös talokauppaan.

Hintaetua myös loppuasiakkaalle

Vakiointi tekee talon toimittamisesta ja ostamisesta edullisempaa niin Kastellille kuin asiakkaallekin. Play-talo tulee yli 10% halvemmaksi kuin tavanomaisella menetelmällä suunniteltu ja ostettu saman kokoluokan Kastelli-talo.

-Vakioitujen talojen myyminen on kannattavaa myös Kastellille ja se laskee talon hintaa, kun voidaan hyödyntää vakioituja ja hyväksi todettuja ratkaisuja. Palvelu myös auttaa asiakasta hahmottamaan, mistä talon hinta koostu. Tulevaisuudessa on mahdollista, että myös muita Kastellin malleja tuodaan verkosta ostettavaksi.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Bonsky Digital Oy

Tiedot

Tilaaja: Rakennusteollisuus
Ajankohta: 2016 -

Lisätietoja

Yritysprofiili Bonsky Digital kotisivut

Siirry yrityksen profiiliin Bonsky Digital kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Bonsky Digital - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Premium-profiilia ei ole aktivoitu. Aktivoi plus/premium-profiili näyttääksesi tässä lisäämäsi 3 asiantuntijaa.

Bonsky Digital - Muita referenssejä

Bonsky Digital - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Kahdeksan suomalaista ehdolla Nordic Women In Tech -palkinnon saajaksi - naiset edelleen vähemmistössä teknologia-alalla
Kaikki koodaa -uutuuskirja opastaa digitaitoihin – “Tällaisen kirjan olisimme itse halunneet lukea oman matkamme alussa”
Helsinki on maailman toiseksi älykkäin kaupunki - älykaupunkivertailun TOP3 kärjessä Singapore, Helsinki ja Zürich

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia