Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkopalvelu johdattaa koulutuspaikkaan perille asti

ReferenssiPaperihakemukset siirtyivät historiaan

Opetushallituksen (OPH) verkkopalvelu Opintopolku.fi palvelee opiskelupaikkaa etsivää yhden luukun periaatteella. Opintojen haku- ja valintaprosessi on digitalisoitu alusta loppuun, ja lähes kaikki koulutustarjonta löytyy samasta osoitteesta. Paperilomakkeita ei enää täytetä, vaan hakija tallentaa Opintopolussa sähköisen lomakkeen. Opintopolku rakennettiin osana valtakunnallista Sähköisen asioinnin ja demokratian vauhdittamisohjelmaa (SADe-ohjelma).

Henkilötyövuosia säästyy

Opiskelupaikkaa yhteishaussa hakeva tekee Opintopolussa hakemuksen toiveidensa mukaisiin hakukohteisiin. Tiedot hakijan arvosanoista seuraavat mukana järjestelmässä. Kirjautumalla Oma opintopolku -palveluun hakija näkee valintatuloksensa ja pääsee vastaanottamaan opiskelupaikan. Samalla opiskelija voi myös hakea Kelan myöntämää opintotukea. Opintopolun käyttöönoton myötä lukuisia vanhoja järjestelmiä on voitu ajaa alas. Kun kaikki tieto on keskitetty yhteen paikkaan, on sitä myös helpompi käsitellä. Sähköinen koulutussuunnittelu ja hakemusten käsittely säästävät henkilötyövuosia.

Yhden luukun palvelu yhdistää palvelut ja tekijät

Gofore on ollut mukana Opintopolun raivaamisessa hankkeen alusta lähtien. Opintopolkua rakennetaan yhteistyössä ja monitoimittajaprojektina. Palvelun arkkitehtuuria on suunniteltu yhdessä asiakkaan kanssa. Gofore on ollut mukana käyttöliittymäsuunnittelussa ja toteutuksessa sekä kehittänyt Opintopolun taustajärjestelmiä. Ketterässä kehitysprosessissa uusia versioita otetaan käyttöön päivittäin. Projektin onnistumisen on taannut myös se, että OPH:n asiantuntijat ovat tiivisti mukana kehityksen ohjauksessa ja testauksessa.

Suosittelija:

Koulutustiedot ja useat hakulomakkeet löytyvät Opintopolusta. Tunnistautumisen kautta hakijalle on tarjolla myös muita palveluja.

Laila Puranen, OPH

Pinterest
Referenssin infoboxi
Gofore Oyj logo

Tiedot

Tilaaja: Opetushallitus / Opintopolku
Toimittajan
yhteyshenkilö:
Viljakaisa Aaltonen, 050 483 5663, viljakaisa.aaltonen@gofore.com

Lisätietoja

Yritysprofiili Gofore kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Liiketoimintaprosessi

Tuotanto
Tuotekehitys ja suunnittelu

Erikoisosaaminen

Käyttöliittymäsuunnittelu

Toimialakokemus

IT
Koulutusala

Tarjonnan tyyppi

Konsultointi
Toteutustyö

Omat tagit

Käyttöliittymäsuunnittelu
käyttöliittymätestaus
selainkäyttöliittymä

Siirry yrityksen profiiliin Gofore kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Gofore - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Gofore - Muita referenssejä

Gofore - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia