Hae it-yrityksiä
osaamisalueittain:

Asiakkuudenhallinta CRM BI ja raportointi HR Tuotekehitys ja suunnittelu Toiminnanohjaus ERP Taloushallinto Markkinointi Webkehitys Mobiilikehitys Käyttöliittymäsuunnittelu Tietoturva Verkkokaupparatkaisut Ohjelmistokehitys Integraatiot Pilvipalvelut / SaaS Tekoäly (AI) ja koneoppiminen Lisätty todellisuus ja VR Paikkatieto GIS IoT Microsoft SAP IBM Salesforce Amazon Web Services Javascript React PHP WordPress Drupal

Verkkokoulutus sopii korona-aikaan

ReferenssiOsallistuin verkkokurssina järjestettävään ASP.NET Core & MVC-koulutukseen. Tämä oli ensimmäinen kokemukseni verkkokoulutuksesta ja mielestäni kaikki sujui erinomaisesti. Tekniikka toimi moitteettomasti sekä äänen että kuvan osalta ja kotoa osallistuminen sujui hyvin.

Pontus oli loistava kouluttaja. Hänellä on kattavat tiedot aiheesta ja hän piti huolen, että jokainen kurssilainen pysyy mukana kahden päivän intensiivisellä kurssilla. Myös koulutusmateriaali oli hyvää ja erityisesti arvostan saamaamme lisämateriaalia, jonka avulla aiheeseen perehtymistä voi jatkaa itsenäisesti koulutuksen jälkeenkin.

Kahvi- ja lounastaukojen sosiaaliset kontaktit oli ainoa, mitä jäin verkkokurssilta kaipaamaan. Mutta verkkokurssi oli tietoinen valintani, jolla säästin niin aikaa, rahaa kuin ympäristökin.

Pinterest
Referenssin infoboxi
Tieturi logo

Tiedot

Tilaaja: Granlund Ab

Lisätietoja

Yritysprofiili Tieturi kotisivut

Tagit

Jos tarjontatagi on sininen, pääset klikkaamalla sen kuvaukseen

Tarjonnan tyyppi

Koulutus

Omat tagit

verkkokoulutus
etäkoulutus

Siirry yrityksen profiiliin Tieturi kotisivut Yrityshaku Referenssihaku Julkaisuhaku

Tieturi - Asiantuntijat ja yhteyshenkilöt

Asiantuntijoita ja yhteyshenkilöitä ei ole vielä kuvattu.

Tieturi - Muita referenssejä

Tieturi - Muita bloggauksia

Digitalisaatio & innovaatiot blogimedia

Blogimediamme käsittelee tulevaisuuden liiketoimintaa, digitaalisia innovaatioita ja internet-ajan ilmiöitä

Etusivu Yrityshaku Pikahaku Referenssihaku Julkaisuhaku Blogimedia